AMC nagrajuje

Na našem Facebook profilu bomo z nagradno igro obeležili začetek zadnje sezone priljubljene serije Pokličite Saula (Better call Saul). Sodelujete lahko vse do 13. oktobra in z nekaj sreče osvojite nagrado.

Better Call Saul je ameriška kriminalistična in pravna dramska televizijska serija, ki sta jo ustvarila Vince Gilligan in Peter Gould. Del franšize je predzgodba in nadaljevanje serije Breaking Bad, postavljena pa je v čas šest let pred srečanjem Saula Goodmana in Walterja Walta. 

Zadnja sezona serije Better Call Saul je na sporedu programa AMC vsak četrtek ob 22.00. Ameriški filmski TV kanal AMC s prvotnim imenom American Movie Classics lahko spremljajo uporabniki T-2 televizije, ki imajo naročeno programsko shemo M, L ali XL HD, v visoki ločljivosti pa naročniki programske sheme XL HD.

Obiščite naš Facebook profil, do 13. oktobra pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v nagradni igri. Osvojite lahko majico s kratkimi rokavi - We’ll miss you Saul (pogrešali bomo Saula), ovitek za mobilni telefon iPhone 13 - LWYRUP in skodelico AMC - Stories with impact (zgodbe z vplivom).

Želimo vam veliko znanja in sreče pri žrebu.

Zabava

Naj TV vsebine v oktobru

Na T-2 TV smo mesec oktober posvetili zdravemu prehranjevanju, na spored pa prihajajo tudi prvi večeri grozljivk pred nočjo čarovnic. Preverite še najnovejšo serijo na VOYO in si oglejte tematske večere na programih Viasat. Tudi ljubitelji HBO produkcije bodo prišli na svoj račun, preverite novosti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?