Android vsebine na vaši televiziji

Si želite pametni televizor? Pa ste pred časom ravno kupili novega, ki tovrstnih funkcij še ne podpira, a je obenem popolnoma funkcionalen? Enostavno rešitev boste našli v T-2 Klubu.

Chromecast je majhen hdmi adapter, ki preko brezžičnega omrežja Wifi zrcali vaše najljubše aplikacije z vaše Android ali Apple prenosne naprave, Mac ali PC prenosnega računalnika na velik ekran vašega televizorja. Brskajte po internetu ali delite vaše najljubše trenutke ali filme z vašo družino ali prijatelji, ki lahko brez težav pošiljajo svojo vsebino na televizor. 

Za uporabo ne potrebujete daljinskega upravljalnika, vse lahko nadzirate preko vaše naprave. Zdaj z novim procesorjem, močnejšo anteno in v bolj praktični obliki.

Enostavna namestitev in uporaba

Postopek konfiguracije je zelo preprost. Chromecast najprej priključite na vaš domači televizor. Če ima televizor USB vhod, lahko priklopite napajalni USB kabel v ta vhod, drugače pa uporabite priloženi napajalnik. Televizor vklopite in za predvajanje izberite HDMI vhod, kamor je vklopljen Chromecast. V telefonu ali tablici v internetnem brskalniku vpišete navedeni naslov »chromecast.com/setup«. Preusmeri vas na stran, kjer lahko namestite aplikacijo Google Cast, preko katere pridobite polno kontrolo in dostop do Chromecasta. Ob prvem zagonu aplikacije Google Cast naprava preišče okolico, da zazna vaš Chromecast. Kliknite gumb »nastavi me« in preverite, če je koda na televizorju enaka kodi na telefonu. Kliknite gumb »vidim kodo« in v naslednjem koraku določite ime Chromecasta. V zadnjem koraku določite, v katero brezžično omrežje naj se Chromecast poveže. Vpišete še geslo vašega domačega brezžičnega omrežja in osnovna nastavitev je opravljena.

Chromecast 2.0
Sedaj v T-2 Klubu
Vključite Google Chromecast in glejte vaše priljubljene vsebine iz telefona, tablice ali računalnika na domačem velikem ekranu.

Predvajanje vsebin na domačem televizorju

1. Odprite videoposnetek ali Google Chrome zavihek v brskalniku in kliknite na ikono za predvajanje Predvajanje
2. Izberite napravo Chromecast, preko katere želite gledati vsebino.
3. Za konec predvajanja ponovno kliknete na ikono za predvajanje in izberite "Ustavi".

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?