Aplikacija T-2 TV sedaj tudi za Samsung

Doba pametnih televizorjev z Android operacijskim sistemom je na široko odprla vrata popolnoma novemu konceptu IPTV vmesnika kot t.i. »softclient«. Torej zgolj aplikacija namesto fizične naprave. Tako boste poslej lahko televizijo upravljali z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali.

Do sedaj ste aplikacijo lahko uporabljali uporabniki Android TV BOX-a, z veseljem pa sporočamo, da je z današnjim dnem na voljo tudi za Samsung, z operacijskim sistemom Tizen.

Želimo vam prijetno gledanje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?