Aplikacija T-2 TV tudi na LG pametnih televizorjih z operacijskim sistemom webOS

Z veseljem sporočamo, da smo aplikacijo T-2 TV omogočili tudi na LG-jevih pametnih televizorjih z operacijskim sistemom webOS 3.0 do 5.0.  

Težko pričakovana aplikacija prinaša uporabnikom pametnih televizorjev LG uporabo z le enim daljinskim upravljalnikom in povsem enako izkušnjo gledanja kot na TV vmesniku. Aplikacija omogoča spremljanje vseh naročenih TV vsebin ter naprednih funkcionalnosti T-2 televizije, kot je uporaba časovnega zamika, top dogodkov, snemalnika idr. Z dolgoletnimi izkušnjami in razvojem smo dosegli, da je T-2 TV hitro odzivna, preskok med programi skoraj neopazen, poenoten uporabniški vmesnik pa poskrbi, da vas na vseh napravah počaka enak prikaz vaših vsebin.

Aplikacija T-2 TV je tako na voljo na vseh večjih znamkah pametnih televizorjev in napravah z OS Android TV (televizorji, TV Box-i), Samsung Tizen od letnika 2016, Amazonov Fire TV, Apple TV in sedaj tudi za LG webOS.

Namestitev aplikacije je enostavno. V meniju televizorja poiščite trgovino z aplikacijami LG Content store in namestite aplikacijo. Nato obiščite spletno mesto smartTV.t-2.net in PIN kodo, ki se vam prikaže ob prvem zagonu aplikacije, vpišete v polje »Dodaj napravo«. Aplikacija deluje na vseh novejših televizorjih LG, če pa ste v dvomih, ali vaš televizor podpira aplikacijo, lahko v meniju preverite verzijo operacijskega sistema: Nastavitve>Splošno>O tem TV-ju>informacije o TV-ju in poiščete: Različica webOS TV.

Če še nimate pametnega televizorja, smo za člane T-2 Kluba pripravili ugodno ponudbo pametnih televizorjev LG.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?