Aplikacija T-2 TV za pametne naprave

Pa smo jo dočakali. Aplikacija za T-2 SMART TV je že na voljo v spletni trgovini Google Play in Apps za televizorje znamke Samsung. Številni uporabniki ste v preteklosti izrazili željo, da za uporabo naše IPTV ne bi več potrebovali fizičnega TV vmesnika. Sploh tisti, ki ste bili prej uporabniki kabelske TV in navajeni uporabe kartice, ki ste jo vstavili v vaš televizor. Odgovor je sedaj pred vami.

Doba pametnih televizorjev je na široko odprla vrata popolnoma novemu konceptu IPTV vmesnika kot t.i. »softclient«. Torej zgolj aplikacija namesto fizične naprave. Tako boste poslej lahko televizijo upravljali z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali. Aplikacijo lahko uporabljate uporabniki pametnih televizorjev ali TV Boxa z operacijskim sistem Android ter Samsung televizorjev z operacijskim sistemom Tizen.

T-2 SMART TV aplikacija je grafično popolnoma enaka meniju obstoječega TV vmesnika Arris VIP1113 in Motorola VIP1003. Omogoča vam ogled v standardni, visoki in 4K ločljivosti. Poleg tega, pa lahko uporabljate tudi ostale TV funkcionalnosti: Snemalnik, Časovni zamik, izposoja vsebin v videotekah na zahtevo (VoD), pregled sporeda, nastavitve opomnikov in še mnogo več. Seveda morate imeti naročene T-2 TV storitve, kar ima večina naših naročnikov že vključeno v svojih naročniških paketih.

Aplikacijo T-2 SMART TV boste našli v spletni trgovini Google Play za pametne televizorje in Android TV BOX in v trgovini Apps za Samsung Tizen. Ob prvem zagonu boste prejeli kodo, ki jo vpišete ob registraciji. Podrobnejša navodila za namestitev in registracijo najdete na tej povezavi.

Od tu naprej je uporaba popolnoma enaka kot ste jo že vajeni iz sedanjega TV vmesnika. Lahko iščete točno določeno radijsko ali TV oddajo, pregledate TV spored in nastavite snemanje ali opomnik, poslušate radio, naročate vsebine iz videoteke,… T-2 SMART TV aplikacija podpira tudi uporabo Časovnega zamika in TOP dogodkov. Več o funkcionalnostih si preberite na aplikacija T-2 TV.

Načrtujemo, da bo aplikacija postala dostopa vsem uporabnikom SMART TV ali multimedijskih naprav v prihajajočih mesecih. Predvidena je podpora vsem večjim znamkam, morda bo za kakšen model potrebno počakati nekoliko dlje. T-2 SMART TV je omogočena na vseh Samsung televizorjih letnika 2016 ali novejših.
Ena od prednosti T-2 SMART TV bo gotovo manj kablov za televizorjem, manj težav z neželenim izklopom HDMi kabla, okvaro samega vmesnika. »Plug & Play« v pravem pomenu besede. Upamo, da boste v uporabi nove aplikacije uživali.

Podrobna navodila si lahko preberete na tej povezavi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?