Arena Sport z novimi oddajami

Na vodilno slovensko športno televizijo Arena Sport 4. februarja prihajajo nove tedenske oddaje, zanimivi podkasti, okrogle mize in prenosi največjih svetovnih lig. Za še več športnih užitkov pa ne spreglejte njihove lastne oddaje V prvi vrsti.

V prvi vrsti

Nova oddaja V prvi vrsti prinaša posebno doživetje za vsakega športnega navdušenca. Voditelja premierne oddaje Nataša Gavranić in Izidor Kordič napovedujeta večurni program z zanimivimi gosti, poglobljenimi prispevki in ekskluzivnimi športnimi zgodbami. Poleg njiju bodo voditeljsko ekipo sestavljali še Dani Bavec, Sara Pakiž, Tilen Lamut in Alen Hodžić. 

V oddaji tudi nekdanji profesionalni nogometaši

Oddajo bodo s svojim znanjem in izkušnjami popestrili nekdanji profesionalni nogometaši, kot so Nejc Vidmar, Denis Šme, Aleksander Rajčević in Etien Velikonja. Z njihovo pomočjo boste dobili še več dodatnih informacij, znanja in športne zabave. 

Vsak vikend na T-2 TV

Premiera oddaje V prvi vrsti bo v nedeljo, 4. februarja od 14.30 dalje na Arena Sport 1, potem pa si boste največje športne trenutke lahko ogledali vsak konec tedna. Kombinacija izkušenih strokovnjakov, znanih gostov in bogatih športnih vsebin bo poskrbela za čisto novo športno doživetje.

Razburljive športne trenutke si boste lahko uporabniki T-2 televizije ogledali tudi preko aplikacije tv2go, na vašem telefonu, tablici ali računalniku. Ste zamudili napeto tekmo minulega tedna? Uporabite funkcijo časovni zamik in si jo brez skrbi oglejte kadarkoli.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?