Avstralski lovci na zlato na Viasat Explore

Lovci na bogastvo se vračajo na Viasat Explore in niti v sanjah si ne morete predstavljati, kaj vse bo prinesla nova sezona ene izmed najbolj vznemirljivih oddaj. Od 1. septembra naprej, lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate serijo Avstralski lovci na zlato, kjer sleherni gram predstavlja mejo med bogastvom in propadom.

V 24 karatni pustolovščini ekipa Pozejdon proda svoj večmilijonski obrat, da bi financirali izkop 28 kilogramske grude zlata. Jacqui Buzetti in Andrew Leahy se odpravita globoko v divjino severnega Queenslanda, kjer vlada ekstremna tropska vročina in nevarnost smrtonosnih kač. Oblikuje se nova ekipa Zlati prinašalci, ki so se znašli 250 tisoč dolarjev v dolgu, ti pa si obupno želijo uspešne rudarske operacije, ki bi jim rešila sezono. Marcus, Linden in Dale se z najemom mehanizacije spopadejo z najbolj tveganim in najdražjim podvigom doslej. Shane in Russell tvegata svojo finančno varnost z epsko odpravo v iskanju bogatih najdišč zlata. Bitka iskanja zlata v neizprosni pokrajini oddaljene Pilbare povsem uniči ekipo Divjaki. Ekipa Zlatodobnik pa utrpi katastrofalen požar, še preden jim uspe najti najemnika, kar bi jim navrglo 100 tisoč dolarjev.

Program Viasat Explore je na voljo naročnikom programskih shem L in XL HD, ki ju ob unovčenju točk v T-2 Klubu lahko naročite ugodneje.

Zabava

Tekme svetovnega prvenstva v odbojki na T-2 TV

Skupaj navijajmo za naše odbojkarje,tekme lahko spremljate na programih POP TV, Kanal A ter na VOYO.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?