BBC Earth z novim izgledom vstopa v mesec oktober

Mesec oktober na T-2 TV prinaša izjemne novosti in nepozabne trenutke za ljubitelje narave, znanosti ter epskih zgodovinskih pustolovščin. BBC Earth, ki je sinonim za kakovostno naravoslovno in znanstveno vsebino, je prav tako v središču pozornosti z novo in svežo podobo.

BBC Earth je prepoznaven kot kraj, kjer se razkrivajo čudeži vesolja in kjer se odpeljemo na potovanje odkrivanja - od mikroskopsko majhnih bitij do nepredstavljivo ogromnih prostranstev vesolja. 

Oktober prinaša izjemne oddaje na BBC Earth

Poleg osveženega kanala BBC Earth nas v mesecu oktobru na programu BBC Earth čakajo nepozabne oddaje:

Starodavne velesile

Od sobote, 7. oktobra, ob 21:30

Serija nas popelje v svet petih mogočnih civilizacij, ki so se v starodavnem svetu srečale s številnimi družbenimi, tehnološkimi in fizičnimi izzivi. V šestih fascinantnih epizodah bomo spoznali, kako so se različna ozemlja soočila z enakimi težavami in kako so uporabljali napredno znanost, dovršeno arheologijo ter impresivno računalniško grafiko, da bi odkrili podobo daljne preteklosti kot še nikoli prej.

Popotovanje po poti začimb z Joanno Lumley

Od srede, 11. oktobra, ob 22:00

Pridružite se igralki Joanni Lumley na njenem epskem kulinaričnem potovanju čez pol sveta, kjer boste odkrili fascinantno poreklo in zgodovino naših osnovnih začimb. Joanna se poda na drzno 24.000-kilometrsko potovanje od odročnega indonezijskega otočja Banda do osupljive naravne pokrajine v Jordaniji. Pri tem vam predstavi zgodbo o tem, kako se je Zahod srečal z Vzhodom ter kako je boj za nadzor nad pridelavo in prodajo začimb oblikoval tok zgodovine. Joanna se odpravi po stopinjah faraonov, križarjev, raziskovalcev in kraljev ter ob tem okuša jedi, bogate s začimbami, na starodavni poti čez dva kontinenta in Indijski ocean. Na tej poti si ogleda oddaljene otoke, džungle, gore in sušne ravnice Bližnjega vzhoda, kjer tudi zaključi svoje nepozabno potovanje.

V mesecu oktobru nas torej čakajo izjemne oddaje in sveža podoba BBC Earth, ki nas bo še bolj povezala z naravo in znanostjo ter nas popeljala na nepozabna potovanja skozi čas in prostor. Ne zamudite teh edinstvenih doživetij na T-2 TV! Program BBC Earth je na voljo v programskih shemah L in XL HD.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?