BBC Earth z novo serijo Sesalci

Nova dokumentarna serija razkriva najgloblje skrivnosti življenja sesalcev, s katerimi osvajajo vsak kotiček našega planeta. Ne zamudite prve epizode, ki bo na sporedu že 14. aprila na BBC Earth.

 

Rojeni za preživetje

Sir David Attenborough v najnovejši seriji predstavlja življenje najbolj razširjene skupine živali na Zemlji. Edinstvene lastnosti, kot so prilagodljivost, inteligentnost in družabnost so sesalce naredili nepremagljive v vsakodnevni borbi za preživetje ter jih pripeljale do izjemnega uspeha. Sesalci, od najmanjšega do največjega, se nahajajo na prav vsakem kontinentu in v vsakem oceanu. Od ledenih divjin do najgostejših džungel, od vročih puščav pa vse do temnih globin odprtih oceanov.

Potovanje skozi težave in izzive

Serija bo gledalcem ponudila tudi vznemirljiv vpogled v številne težave, s katerimi se v današnjem svetu, polnem sprememb, srečujejo sesalci. S svojo neverjetno starševsko vlogo pripravljajo svoje potomce na vse izzive in ovire, ki jih ponuja življenje.

Nova serija Sesalci na BBC Earth

Preživetje, uspeh in povezanost

Serija vas bo popeljala skozi svet sesalcev in njihove zgodbe o preživetju, uspehu in povezanosti. Ne zamudite prvih epizod, ki bodo na voljo vsako nedeljo od 14. aprila dalje, ob 18.00 na BBC Earth in spoznajte neverjetno raznolikost življenja.

Zabava

April na T-2 TV

Kaj bomo gledali prve dni aprila? Preverite naš izbor filmov, serij in zanimivih dokumentarcev, ki si jih lahko ogledate na naši T-2 TV.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?