Bliža se noč čarovnic - ste pripravljeni?

Najbolj grozljiva noč v letu je pred vrati. Popestrite si jo z izbranimi filmi na T-2 TV in si pričarajte magično zabavo v vaši dnevni sobi.

V videoteki boste našli kategorijo »Halloween«, z vsebinami, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Grozljivke in srhljivke vas bodo popeljale v svet zlih duhov, demonov in ostalih, začaranih bitij, ki vam bodo pognali strah v kosti. Ste dovolj pogumni, da se prepustite domišljiji in vstopite?

Vse začarane vsebine iz kategorije »Halloween« si lahko ogledate med 29. oktobrom in 1. novembrom za le 0,99 € po vsebini. Med več kot 90 filmi boste našli slovensko grozljivko Idila s Sebastianom Cavazzo, novost letošnjega leta Zabaviščni park nočnih mor, skrivnosti preteklosti bodo odkrite v grozljivki Zbor prekletih, zgodbo o navidez popolni varuški pa lahko vidite v filmu Roka, ki ziblje zibko in druge.

Prijetno gledanje vam želimo!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?