Bodi kreativen, pokaži znanje, #spoznajT2 in osvoji nagrado

Na naših družbenih omrežjih Facebook in Instagram smo zadnje dni napovedovali nagradno igro, ki se danes tudi uradno pričenja. Med 9. in 22. januarjem boste lahko sodelovali v borbi za dve nagradi v skupni vrednosti več kot 1.400 €.

Skupaj s Tedva modeloma iz F&B Acrobatics boste v prihajajočih 14 dneh na zabaven način spoznavali T-2 storitve in se med 18. in 22. januarjem do 14. ure lahko preizkusili v zaključnem testu.

Tisti, ki boste na vsa tri nagradna vprašanja odgovorili pravilno, boste odšli v finalni žreb, kjer bomo srečnemu izbrancu podarili oranžni paket po izbiri za 1 leto brezplačno. Spremljajte naš Facebook in Instagram ter se učite skupaj z nami.

Za tiste, ki vam »učenje« in preverjanja znanja niso najbolj po godu, smo pripravili kreativno nagradno igro na Instagramu, kjer bo vaša naloga, da objavite kar najbolj zanimivo fotografijo s T-2 pridihom. Objava mora vsebovati ključnik #spoznajT2, označiti morate naš uradni profil @tedvanet, vaš Instagram profil pa mora biti za časa nagradne igre javen, sicer nam fotografije ne bodo vidne. Svojo objavo lahko oddate do 21. januarja ob 14h, ko bo 4-članska komisija izbrala dva superfinalista. Fotografiji vodilnih bosta ob 18:30 objavljeni na našem profilu, zmagala bo tista z največ všečki na dan 22. januarja ob 18:30.

Avtor zmagovalne fotografije bo postal ponosni lastnik T-2 top modela meseca januarja t.j. mobilnega telefona Xiaomi Mi 8 PRO v vrednosti 620 €. Vabimo vas, da na Instagramu všečkate #spoznajT2 in od blizu spremljate borbo za vrhunski mobilni aparat.

Razglasitev zmagovalca Instagram izziva in žrebanje za 1-letno brezplačno naročnino bomo izvedli v torek, 22. januarja ob 18:30, na Facebook Live-u, kjer bosta prisotna tudi T-2 modela Filip in Blaž. Zabavno bo!

Za pravila in splošne pogoje nagradne igre kliknite na to povezavo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?