Brexit: mobilna telefonija

S 1. februarjem 2020 je Združeno kraljestvo izstopilo iz Evropske unije. Čeprav v tem trenutku posledic še ne občutimo, pa bo po koncu prehodnega obdobja, ki bo trajalo do konca leta 2020, prišlo do sprememb na področju gostovanja uporabnikov mobilne telefonije.

Uredbi EU o ukrepih za enotni evropski trg iz let 2015 in 2016 tako po koncu prehodnega obdobja ne bosta več veljali. To pomeni, da bo lahko Združeno kraljestvo telekomunikacijske storitve obračunavalo skladno s svojo zakonodajo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?