Brezplačne vsebine za vse uporabnike T-2 televizije

Ste vedeli, da je uporabnikom T-2 televizije, poleg naročenih programskih paketov, na voljo tudi bogat nabor TV vsebin, katerih ogleda ni potrebno plačevati? Te vsebine pokrivajo različne tematike in so primerne za vsak okus. Najdete jih v T-2 videoteki, v nadaljevanju pa preverite še kategorije, ki so na voljo.

TOP film meseca

Vsak mesec si v T-2 videoteki lahko brezplačno ogledate TOP film meseca. V aprilu si lahko ogledate animiran film Zmajev jezdec, v katerem se srebrni mladi zmaj in njegov novi prijatelj odpravita iskat zadnje zatočišče zmajev. Pred njima je vrsta neverjetnih pustolovščin, nenavadnih srečanj, izmed katerih bo eno usodno - srečanje z brezdušno pošastjo iz preteklosti, katere edini cilj je uničenje še zadnjega zmaja.

Podcasti

T-2 TV ne ponuja le filmov in serij saj boste v videoteki boste našli trenutno najbolj zaželene slovenske podcaste. Spremljate lahko podcast Klemena Selakoviča - AIDEA ter se pustite zapeljati v svet knjig z znanimi osebami v podcastih Ajde Rotar Urankar. Športniki po srcu in duši bodo z veseljem prisluhnili podcastom Šport TV, mlade mamice in očki bodo navdušeni nad podcastom Minimellows in podcastom Nosečka, Gospoda Jure Godler in David Urankar govorita o vsem, kar je pomembno, pa tudi o tistem, kar ni. Nikakor pa ne gre spregledati še Malince in njenih lifestyle podcastov.

Zdravo življenje

Je čas, da storite nekaj za boljše počutje? V T-2 videoteki boste našli kategorijo Zdravo življenje, s katero lahko začnete svoje dneve polni energije, se razgibate in izboljšate splošno počutje. Če si tudi vi želite poskrbeti za dobro kondicijo telesa in duha, se pridružite vadbi z izkušenimi trenerji Se sprašujete kje telovaditi? Izberite si prijete kotiček v svojem domu, kjer boste imeli dovolj prostora in se počutili sproščeno, pa naj bo to dnevna soba, spalnica ali kateri drug kotiček. Po zaslugi aplikacije tv2go lahko vsebine gledate kjer koli znotraj EU.

Moto GP – Brez meja

Vsi uporabniki T-2 televizije si lahko v T-2 videoteki brezplačno ogledate prvi in drugi del ekskluzivne serije Moto GP - Brez meja. Dokumentarna serija je prava poslastica za ljubitelje motociklizma, v kateri si lahko ogledate dogajanje v zakulisju prestižnega motociklističnega prvenstva. V 8 epizodah se bodo pred vašimi očmi odvrteli doslej najbolj skriti trenutki prvenstva sezone 2021, saj boste dirkače spoznali tudi zasebno. Videli njihove predpriprave za dirko in vstopili vstopili v svet nenehnega razvoja ter napredka vrhunske tehnologije.

Dualizem

Dogajanje v seriji je postavljeno v ne tako oddaljeno prihodnost, v čas, ko je umetna inteligenca že tako razvita, da ima svojo zavest. Spremljamo življenje Krisa, odgovornega urednika časopisa, ki se je zaradi različnih dvomov in zadržkov uspel ubraniti uporabi tovrstnih aplikacij z lastno zavestjo. Vendar ga njegova partnerka Pia povabi k sodelovanju pri razvoju nadgradnje obstoječih virtualnih osebnih asistentov, kamor so jo povabili kot psihologinjo. Kris priskoči na pomoč Pii in njeni raziskovalni ekipi in postane tudi sam reden uporabnik naprav z lastno zavestjo. Pri tem začne opuščati svoje strahove pred umetnim umom, ki pa sčasoma postanejo resničnost.

English Club

English Club je ena izmed vodilnih svetovnih izobraževalnih blagovnih znamk, ki ponujajo izjemen portfelj razburljivih multimedijskih in televizijskih vsebin. Voditelji so naravni govorci, urnik programa pa je zasnovan tako, da spodbuja učinkovito učenje. Ob spremljanju vsebin English Club se gledalci potopijo v jezikovno okolje in premagujejo jezikovne ovire. Vsebine so prilagojene različnim stopnjam znanja in starostnim skupinam. Vsebine so na voljo brez doplačila le še do konca meseca aprila!

Vsebine iz vseh naštetih kategorij lahko spremljate preko domačega televizorja, v aplikaciji T-2 TV ali po poti s pomočjo mobilne telezivije T-2 tv2go, ki deluje povsod po EU.

Želimo vam prijetno gledanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?