Cars&coffee Slovenija

Karavana prestižnih avtomobilov, ki je štela več kot 90 izjemnih primerkov,  se je v nedeljo, 26. maja 2019 ustavila v čudovitem obalnem mestu Piran. Na svoj račun so prišli ljubitelji jeklenih konjičkov, avtomobilski navdušenci vseh starosti, družine in turisti, ki so se v velikem številu zgrnili v Piran, da si v živo ogledajo najnovejše športne avtomobile in izjemne starodobnike, katerih ni mogoče videti vsak dan.  Množica super avtov je preplavila ves Piran, polni so bili Tartinijev trg, piranski mandrač in obala vse do znamenite punte.

Največ navdušenje je požel slovenski super športnik tushek TS 900, ki je plod slovenskih idej Ptujčana Aljoše Tuška. Postavil se je ob bok svetovno znanim blagovnim znamkam kot so ferrari 812 superfast, pa legendarni porsche carrera GT, prav tako tudi novi porscheji 911, ferrari 488, mclaren 720 S spider, bentley continental GT, lamborghini gallardo, porsche GT3 touring, mercedes AMG GT, porsche GT4 in tudi zanimiv starodobnik – rolls-royce corniche iz leta 1964.

Dogodek Cars&Coffee z mednarodno udeležbo najnovejših športnih avtomobilov vseh blagovnih znamk, kakor tudi izjemnih starodobnikov, je navdušil zbrano množico, katero je pozdravil tudi piranskii župan Đenio Zadaković.. Organizatorji ocenjujejo, da je karavano izjemnih avtov pozdravilo več kot 9.000 navdušencev.

Lastniki med seboj avtomobile tudi ocenijo in letos je lovoriko izbranca prejel avto slovenskega proizvajalca tushek TS 900.

Cars&Coffee je vodilna italijanska blagovna znamka za organizacijo avtomobilskih dogodkov, ki združuje zbiralce sodobnih športnih avtomobilov in prestižnih starodobnikov. C&C prireja ekskluzivne dogodke z namenom deliti strast do prestižnih avtomobilov.

Cars&Coffee je edinstven dogodek, njegovi začetki pa segajo v leto 2006, ko se je iz ZDA razširil kot globalni fenomen. Los Angelesu in Chicagu na drugem koncu legendarne Route 66, so sledili New York, Evropa, Oceanija in Savdska Arabija, mednarodna mreža pa se iz leta v leto še širi.

Dogodek Cars&Coffee dobro poznajo že v številnih evropskih državah: Italiji, Švici, Monacu, Portugalski, Nemčiji, Belgiji, Grčiji, Norveški, Poljski, sedaj pa se je že tretjič odvil v Sloveniji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?