#Cool T2

Z nami je vrednost prostega časa večja

V T-2 vemo, da vas naše storitve spremljajo na prav vsakem vašem koraku. Polepšamo vam jutra, bogatimo vsakdan in razvedrimo večer. Smo velik del vašega prostega časa.

Želeli smo vam pokazati, kako skupaj gradimo veselja vaših lepih trenutkov in vas bodrimo tudi takrat, ko ne gre vse, kot mora. Iskali smo in našli družino, ki ve, kaj pomeni prosti čas in ve, kako ga lahko naše storitve olajšajo in polepšajo. Družino, ki lahko potrdi, da je z nami vrednost prostega časa večja.

Predstavljamo vam naše nove T-2 Ambasadorje: Cool Fotr. Teja in Jani z Inajem, Tajem in Sio. Že tretje leto so naši naročniki in pravijo, da so zadovoljni, o čemer smo se lahko prepričali tudi ob snemanju naše jesenske kampanje #coolT2

 

Skupaj z njimi smo pokukali v trenutke dneva, ko jih spremljajo naše storitve. Ja, njihov prosti čas je aktiven, a zelo sproščen. Ne vedno vesel in enostaven, a vedo, da je potrebno izkoristiti prav vsak trenutek, ko so skupaj.

 

Cenite tudi vi vaš prosti čas!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?