Da Vinci: Čarobni svet učenja

Pri T-2 smo pripravili svežo novost za najmlajše nadobudneže. Nova videoteka Da Vinci bo z bogatim naborom izobraževalnih in zabavnih vsebin navdušila tako najmlajše kot tudi njihove starše.

Čarobni svet učenja

Odkrijte čarobni svet učenja skupaj s svojim otrokom na zabaven in poučen način. Otroci bodo lahko raziskovali svet znanosti in tehnologije ter spoznavali ključne izume in dogodke iz preteklosti, ki so oblikovali našo sedanjost. Spoznavali bodo naravne pojave in različne živalske vrste ter odkrivali skrivnosti človeškega telesa in pomen zdravega načina življenja. S pomočjo filozofskih vsebin bodo spoznavali, kaj je prav in kaj narobe ter skozi različne projekte, kot so DIY in fotografiranje, našli navdih za ustvarjanje. Vsebine so razdeljene po tematskih sklopih, zato se za vsak okus najde nekaj.

Poučne in zabavne vsebine na Da Vinci.

Videoteka ponuja več kot 300 izobraževalnih kakovostnih vsebin v slovenskem jeziku za otroke stare od 6 do 12 let. Omogočite otroku nepozabno izkušnjo odkrivanja skrivnosti sveta za samo 3,99€ na mesec. Naj postane učenje zabavno in vzenemirljivo potovanje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?