Dobili smo zmagovalca izziva T-2 Igra prestolov

Od konca marca do 15. aprila smo družbenih omrežjih T-2 veliko pozornosti posvečali premieri 8. sezone Igre prestolov. Dobili smo zmagovalce izzivov, seveda pa bo pestro vse do 20. maja, ko bo največja serija zadnjega desetletja dobila epilog.

Prvi del 8. sezone vsekakor ni razočaral. Kot ste nam sporočili na naš Facebook in Instagram profil, ste si največji oboževalci serije premiero ogledali ob 3. uri ponoči, tisti malo manj vneti pa zjutraj s pomočjo časovnega zamika.

No, mi smo si jo ogledali ob 7:30 v Zagrebu, kamor so nas povabili prijatelji iz HBO Adria. Dvorana je bila nabito polna, prisotna pa je bila tudi zvezdnica prve regionalne HBO serije Uspeh (priporočamo, da si jo ogledate, nahaja se v HBO videoteki).

Zmagovalca sta Irena in Uroš

Na spletni strani smo vam v preteklem tednu postregli s kvizom, ki roko na srce res ni bil težak. V skladu s tem tudi ne preseneča, da smo prejeli več kot 2500 pravilnih rešitev. Izmed vseh sodelujočih smo izžrebali dva.

Glavno nagrado – novi LG 4K TV sprejemnik - je osvojila Irena Krumpak, medtem ko je mobilni telefon Sony Xperia 10 osvojil Uroš Tušek.

Oba si bosta lahko na novih napravah ogledala preostanek serije. Irena na 50-palčnem televizorju, Uroš pa s pomočjo aplikacije HBO GO na Sonyjevem mobilcu.

T-2 fani napovedali kdo bo zasedel prestol

Vzporedno smo na Facebooku in Instagramu vodili tudi anketo, kjer smo vas spraševali, kdo bo na koncu zasedel prestol. Po hudi finalni bitki je Jon Snow s 59 proti 41 v odstotkih premagal Aryo. S tem smo se zavezali, da bomo do 20. maja za Jona pesti stiskali tudi mi.

Do konca bo še zelo pestro. Tudi mi smo s strani HBO prejeli kar precej darilc, ki jih bomo podelili med vas.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?