Dragi člani družine T-2 naročnikov

Leto 2020 zaključujemo v popolnoma novem, drugačnem vsakdanu. Takšnem, ki si ga nikakor nismo želeli, a je vdrl v prav vse pore našega življenja in postal naša nova realnost. Od vseh nas zahteva veliko prilagajanja in še več premagovanja dnevnih izzivov, tudi takšnih, kot jih doslej nismo poznali. Naši domovi so se spremenili v pisarne, učilnice... Omejili smo naše gibanje. Naša življenja so se zelo spremenila.

Tudi v T-2 v teh dneh delujemo in poslujemo drugače. Že v prvem valu epidemije smo zavihali rokave in storili marsikaj na našem omrežju, da smo hitro in skoraj brez težav prilagodili naše sisteme, predvsem internetne povezave, novim potrebam.  Hitro smo spremenili način dela naših služb, tako smo vam, kljub temu da naši svetovalci delajo iz domačih pisarn, še vedno na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Našim tehnikom na terenu smo zagotovili dovolj varnostne opreme, da lahko opravljajo delo na terenu in smo vam v primerih tehničnih težav vedno na voljo. Kolikor nam le omogočajo razmere, nadaljujemo tudi s prodajo naših storitev, velik del smo prenesli na splet in v klicni center. Posebej smo se potrudili in dopolnili našo ponudbo v T-2 Klubu, kjer smo vam ob strani z izdelki, ki jih potrebujete – z naročilom preko spleta in pod ugodnimi pogoji, tudi do 36 obrokov.

Ves ta čas pa smo svoja prizadevanja usmerjali v nadgradnjo in razvoj novosti, ki bi še izboljšale vaše izkušnje z nami. In s ponosom vam napovedujem, da boste nekaj teh novosti deležni že prav kmalu.

Tudi letošnje leto smo nadaljevali s projektom T-2 življenje in smo Prehospitalni enoti Obala podarili reševalni motor. S projekti dobrih del pa nadaljujemo tudi v prazničnem decembru.

V teh prazničnih dneh vam želimo, da so ob vas tisti, ki jih imate najraje in vam pomenijo največ. Ne bo šlo vedno za osebne bližine, a zato smo z vami mi, ki vam omogočamo, da se z vam dragimi slišite in si poveste kaj lepega, se vidite preko elektronskih povezav.  Bližino objema naj nadomestita širina nasmeha in lesk v očeh. Naj vam bo lepo, ko ste z njimi in ko ste sami.

Uspešno, predvsem pa zdravo 2021!

Obvestila

Brezstična prevzemna mesta

Obveščamo vas, da smo v času zaprtja naših poslovalnic, ponovno organizirali brezstična prevzemna mesta. Na spodnjih lokacijah lahko prevzamete ali oddate izdelke in opremo, lahko vam uredimo tudi spremembo ali nadgradnjo storitev. Prosimo vas, da pred obiskom pokličete na telefonsko številko posameznega prevzemnega mesta.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?