El Clásico: Sodelujte in osvojite velike nagrade

Le še nekaj dni nas loči do najbolj napetega obračuna v španski nogometni Ligi - El Clásico. Nedeljska tekma, v kateri se bosta pomerila najboljša kluba Real Madrid in Barcelona, bo polna napetosti in pričakovanj. Ob tej priložnosti vam v sodelovanju z Areno Sport pripravljamo prav posebne športne nagrade. 

Stadion Santiago Bernabéu bo gostil tekmovalno srečanje, kjer se bosta za zmago borila velikana svetovnega nogometa. Real Madrid, ki je trenutno na samem vrhu španske lige, bo imel na domačih tleh rahlo prednost, a se lahko z visoko motivacijo Barcelone zgodi nepričakovan preobrat. 

 

Ne zamudite napetega obračuna v nedeljo, ob 20.15 na Arena Sport 1.

 

Nedeljski obračun na Areni Sport 1 bo spremljala studijska oddaja V prvi vrsti od 20.15 dalje in bo potekala v živo. Voditeljici Nataši Gavranić se bodo v studiu pridružili nogometni strokovnjaki Denis Šme, Nejc Vidmar in Aleksander Rajčević. V oddaji bodo predstavili oba tekmeca, analizirali njihove strategije ter komentirali zadnje izjave iz obeh taborov.

 Osvojite velike nagrade

Velike nagrade za velike navijače

Poleg nogometnega spektakla vam v sodelovanju z Areno Sport pripravljamo sladke nagrade, ki bodo še dodatno popestrile športne trenutke. Da bo prav za vse, smo pripravili nagrade za velike navijače obeh klubov.

Real Madrid nagrajenec prejme: majico kluba Real Madrid, kapo s šiltom kluba Real Madrid, T-2 mobilni paket Oranžni Maxi za eno leto (neomejena komunikacija in 500 GB prenosa), mobilni telefon Realme GT2 PRO.

Barcelonin nagrajenec prejme: majico Barcelona, kapo s šiltom kluba Barcelona, T-2 mobilni paket Oranžni Maxi za eno leto (neomejena komunikacija in 500 GB prenosa), mobilni telefon iPhone 15.

Sodelujte in zmagajte

Če ste tudi vi strastni navijač Barcelone ali Real Madrida, nam sledite na T-2 Instagram profilu in se potegujte za izjemne nagrade vašega najljubšega kluba, T-2 mobilni paket in povsem nov mobilni telefon. Nagrajenca bo Arena Sport razglasila v studiu po koncu tekme. Naj bo nedelja polna navdušenja in športnega duha.

*Pogoji za sodelovanje v nagradni igri so v celoti objavljeni na spletni strani https://www.tvarenasport.si/nagradne-igre/

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?