Glej BOX TV ceneje

Uživajte ob programih:

PLANET EARTH

Vsak dan vas čaka veliko zanimivih in skrivnostnih oddaj o zgodovini, raziskovanju naravnih nesreč, oddaj o živalih, iskanju zakladov, oddaje o potovanjih in še mnogo več. Različne vsebine, sedaj vse na enem programu!

DR. FIT

Je za vse, pripadnike zdravega in športnega življenjskega sloga in  za tiste, ki na poti do tja potrebujete še malo pomoči, katero vam bodo s svojimi nasveti zagotovili strokovnjaki na svojih področjih, kot so Liza Oz, Julianna Hever, Jogi Cameron in mnogi drugi. Zdravi recepti, športni nasveti in veliko predlogov o kvalitetnem preživljanju prostega časa.

WOMAN

Vas zanimajo zadnji trendi, odlični recepti in kvalitetne pogovorne oddaje in serije? Program Woman je bogat z razvedrilnimi in dokumentarnimi oddajami predvsem za nežnejši spol. Spremljajte Otok bivših z vročo Carmen Electra, Mamino plesočo zvezdo z Abby Lee Miler, Maria Lopeza v svoji pogovorni oddaji s hollywoodskimi zvezdniki in odkrivajte nove recepte in kuharske trike z Rudolph Van Veenom. Vse to in še več samo na programu Woman!

V paketu vam pripadajo tudi vsebine za odrasle: Bangerz, Emanuelle, Fast Boyz, Lesbian affair, Oldtimer, Taboo.

Naročilo paketa BOX TV z vezavo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?