Glejte fime, ki so bili nominirani za Oskarje

Z Oskarjem nominirani filmi so vedno dobra izbira. V tednu med 6. in 13. marcem bo v T-2 videoteki na voljo posebna kategorija Oskarjevci za le 0,99 € za posamezen ogled.

V tednu med 6. in 13. marcem bo v T-2 videoteki na voljo posebna kategorija Oskarjevci, kjer si lahko ogledate izbrane naslove za le 0,99 € za posamezen film. Prav tako pa boste v tem obdobju na domačem zaslonu našli še vsebine na različnih TV programih, ki se navezujejo na Oskarje.

Teden Oskarjev bodo obeležili tudi na programu CineStar TV 1, kjer si lahko naročniki programskih shem M, L in XL HD, med 6. in 12. marcem ogledajo naslednje filme:

95. podelitev oskarjev bo 13. marca v zgodnjih jutranjih urah po našem času. Slovesnost Akademije za filmsko umetnost in znanost bo v gledališču Dolby v Los Angelesu, ker bodo podelili nagrade za filme, ki so na velika platna prišli v letu 2022.

Zabava

Dobri filmi bodo zaznamovali zadnje zimske dni na T-2 TV

Vremenska napoved za večino prihajajočih dni še ne napoveduje pomladnih temperatur, zato bodo predlogi za zanimive TV vsebine prišli še kako prav. Tokrat smo v naš izbor uvrstili odlične filme in serije, ki v prihodnjih dneh prihajajo na programe T-2 televizije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?