HBO GO - na voljo tudi kot samostojna storitev

Že poznate aplikacijo HBO GO?

Omogoča namreč neomejen dostop do več kot 600 hit filmov, 170 sezon serij in 130 dokumentarcev na mesec, s slovenskimi podnapisi in brez reklam. Pogledate si lahko celotne sezone številnih kultnih HBO serij, premiere izbranih serij pa so dostopne samo nekaj ur po ameriški premieri.

Vse to vam je dostopno na vašem prenosnem računalniku, iPhonu, iPadu, Android telefonu, tablici ter določenih modelih Samsung in LG Smart televizorjih, kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat si zaželite - 24 ur na dan, sedem dni v tednu.

HBO GO sedaj na voljo kot samostojna storitev

Aplikacijo HBO GO lahko sedaj naročite kot samostojno storitev za 4,99€ na mesec. Kratka navodila za aktivacijo najdete na tej povezavi.

Ne zamudite premiernih vsebin!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?