HBO: Kaj bomo gledali po zaključku Igre prestolov?

Igra prestolov je bila zadnjih nekaj let prava senzacija, ki je tekom 8 sezon prejela veliko zmagovalnih nagrad, kritik in pohval ter neskončno število oboževalcev po celem svetu. Neglede na različna, v večini sicer negativna mnenja gledalcev o zaključku zadnje sezone, pa nas je veliko tistih, ki premišljujemo, kaj bomo gledali v prihajajočih mesecih.

Na zadnjo knjigo bo potrebno še malo počakati, medtem pa smo izluščili nekaj serij, ki znajo pritegniti tudi vašo pozornost. Torej, ko boste poskušali zapolniti prosti čas konec maja, še posebno zdaj, ko je serije Igre prestolov za večno konec, preglejte spodnjo vsebino in morda boste našli tudi nekaj zase.

Černobil - najvišje ocenjena serija na IMDb

Serija v petih delih "Černobil" prinaša zgodbo o zloglasni nesreči sovjetske jedrske centrale leta 1986, eni največjih katastrof v zgodovini, in junaških ljudeh, ki so se žrtvovali, da bi Evropo ubranili pred nepredstavljivim uničenjem. 26. aprila 1986 je v jedrski elektrarni v sovjetskem Černobilu v Ukrajini prišlo do eksplozije v reaktorju, po kateri se je začel širiti radioaktivni oblak čez Belorusijo, Rusijo in Ukrajino, pa tudi nekatere dele Skandinavije ter vse do zahodne Evrope. Jared Harris upodobi sovjetskega jedrskega fizika Valerija Legasova; kot del ekipe za posredovanje je bil prvi, ki se je zavedel obsega jedrske nesreče, kakršna se še nikoli ni zgodila. Stellan Skarsgård igra sovjetskega podpredsednika vlade Borisa Ščerbina, ki mu Kremlin naloži odgovornost za državno preiskavo v Černobilu nekaj ur po katastrofi. Emily Watson upodobi Ulano Komjuk, sovjetsko jedrsko fizičarko, ki mora razrešiti skrivnost tistega, kar je povzročilo nesrečo v Černobilu.

Uspeh

Uspeh je večplastna drama, s fokusom na močnih likih. Serija spremlja prepletene zgodbe štirih tujcev, vsak od njih je izčrpan od vsakodnevnih življenjskih bitk v mestu, ki jih poveže nasilni dogodek. Ko se posledice njihovih dejanj pričnejo vpletati v vsak aspekt življenj, se ti navadni ljudje z različnimi življenjskimi zgodbami, odločijo ponovno vzeti življenje v svoje roke. Ta grenka oda mestu Zagrebu, ki skozi življenjske zgodbe navadnih ljudi, ki jih je družba potisnila na rob, prinaša mračen vpogled v različne strukture današnje družbe. Čeprav je mesto dogajanja Zagreb, je “Uspeh” univerzalna, slojevita zgodba v kateri skozi ljubezen, delo, družino, predanost, nesigurnost in zločin preiskujemo trenutno prevladujoče občutke frustracije, brezmočnosti in pasivnosti v vsakodnevnici navadnega človeka v regiji in širše.

Evforija - Premiera 16.6.2019

Evforija sledi izraelski seriji z istim imenom in govori o življenju skupine srednješolcev. V ospredje so postavljene njihove zgodbe, ki so polne nočnega življenja, drog, dogajanja na družabnih omrežjih, prepletene pa so s travmatičnimi izkušnjami posameznikov. Izpostavili bi tudi vrhunsko igralsko zasedbo, ki verjamemo, da ne bo razočarala.  

Zaton vitezov

Vitezi templjarji so bili najmogočnejši in najbogatejši skrivni vojaški red v srednjem veku. Posvečeni pripadniki naj bi varovali najdragocenejše relikvije krščanstva, med njimi bajeslovni sveti gral, in goreče branili verske vrednote pred uničenjem. Serija bo gledalce popeljala globoko v podzemni svet bratovščine bojujočih se menihov. Od legendarnih bitk v Sveti deželi do zapletenega odnosa s francoskim kraljem ter izdaje, ki je naposled vodila k njihovemu tragičnemu koncu – zgodba o vitezih templjarjih še nikoli ni bila povedana tako celostno in natančno kot zdaj. 1. del Po bitki v Akri se pridružimo vitezom templjarjem v Parizu. Veteran križarskih vojn Landry se boji, da je red izgubil smer in moralni kompas. Ko je prelita kri enega izmed bratov, so Landry in templjarji prisiljeni vnovič prijeti za meče.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?