HBO vikend na T-2 televiziji

Prihaja težko pričakovan konec tedna, čas, ko se vsi lahko sprostimo in veselimo prostih dni. Poleg sprehoda v naravi, pa si lahko privoščimo tudi počitek pred televizorjem in ga izkoristimo za ogled kakšnega filma, serija ali risanke, za katero nismo imeli časa tekom napornega tedna. 

Pripravili smo nabor vsebin, s katerim upamo, da vam popestrimo vikend.

MI, OTROCI S POSTAJE ZOO / Wir kinder vom bahnhof Zoo

Se še spomnite knjige, ki je obarvala naše otroštvo? Sledil ji je tudi istoimenski film, sedaj pa prihaja na TV zaslone še sodobna serija, sestavljena iz 8 epizod. Spremljate 6 posameznikov, ki se borijo za drobec sreče v njihovem življenju. Na HBO jo lahko spremljate od 27.2.

KOKO IN VELIKA SKRIVNOST / Coco

Animirani film Coco nas popelje v čudovito mehiško zgodbo, kjer 12-letni Miguel vstopi v svet mrtvih, da bi odstranil prepoved glasbe v družini, ki se odvija vse od njegove pra pra pradedka dalje. Sledite Miguelu in zvestemu psičku skozi dogodivščine mehiškega podzemlja.

ZLOM / The Undoing 

Psihološki triler Zlom, mini serija sestavljena iz 8 epizod, posneta po knjižni uspešnici »You should have known«. Razkriva življenje newyorške elite, predvsem para, ki ju najprej preseneti umor, sledi mu pa sosledje grozljivih razkritij.

BROOKLYN BREZ MATERE / Motherless Brooklyn 

Celovečerec posnet po istoimenski knjigi, poln laži, goljufij in ljubezni. Zgodba o mladem detektivu s Tourettovim sindromom, ki poskuša razvozlati uganko, ki jo je pred njim začel reševati že njegov šef, ki je bil zaradi le-te umorjen.

Da bo poskrbljeno tudi za najmlajše, najdete v HBO paketu risanke, kot so Zlatolaska, Bolt, Vohuni pod krinko …

Vsi, ki si želite ogled vsebin na HBO, vendar ga še nimate naročenega, priporočamo obisk T-2 kluba, kjer najdete paket HBO Premium. Naročite ga lahko po znižani ceni s 1600 točkami in naslednje 3 mesece spremljate vse ekskluzivne HBO vsebine za le 2,50 € na mesec.

Želimo vam prijeten ogled!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?