Igra prestolov - utrinki 7. sezone

Serija Igra prestolov pripoveduje zgodbo o epskem boju za oblast v domišljijskem svetu Sedmih kraljestev. Se še spomnite vseh napetih spopadov in zapletenih zgodb? V pričakovanju na zadnjo sezono smo pripravili nekaj utrinkov 7. sezone.

Zdaj gre že vse zares. Daenerys s svojo vojsko pripluje na celino Sedmih kraljestev – Westeros in sklene zavezništvo z Jonom Snowom. Po smrti vseh svojih otrok, Cersei Lannister ostane sama z bratom Jaimijem - kakšno strateško potezo lahko pričakujemo z njene strani?

Tako Jaime kot tudi Cersei sta bila presunjena nad prizorom živega mrveca in videti je bilo, da sta Jon in Daenerys slednjo uspela pridobiti na svojo stran, vendar je njen pogoj Jonova nevtralnost v prihodnji vojni za Zahodnje. Jon, tako kot Eddard Stark, ne prelomi svoje besede in odkloni Cersejino prošnjo, ter ostane popolnoma zvest Daenerys Targaryen.

Če se je prejšnja sezona končala pozitivno, so nam ustvarjalci serije ponovno dokazali, da nič dobrega ne traja večno. Vojska živih mrtvecev je končno prišla do Zidu, kjer smo priča napadu na grad Črnino in padcu stene, ki je tisočletja varovala Sedem kraljestev. Na koncu smo postavljeni pred vprašanje, kdo je v resnici Jon Snow?

Nagradna igra T-2 Igra prestolov se bliža koncu. Za sodelovanje izpolnite obrazec in pravilno odgovorite na zasatavljena vprašanja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?