Izklop promocijskih programov

Obveščamo vas, da bomo z jutrišnjim dnem, 19. 5. 2020, izklopili promocijsko odprte programske sheme in pakete (XL HD, Grand Slam in Yugo 55+), ki so bili uporabnikom IP televizije na voljo v času epidemije koronavirusa. Od jutrišnjega dne dalje boste tako gledali programsko shemo, ki jo imate naročeno v sklopu vašega paketa.

V kolikor želite omenjene sheme in pakete spremljati tudi v prihodnje, so vam ti še vedno na voljo v T-2 Klubu, kjer pa si nakup lahko znižate tudi s  točkami zvestobe.

Vaš T-2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?