Izkoristite digitalni bon '22 v T-2 Klubu

Ste vi ali vaši mladostniki med prejemniki digitalnih bonov? Izkoristite digitalni bon v T-2 Klubu in si privoščite novo računalniško opremo, kot so prenosni, namizni ali tablični računalniki, tiskalniki, monitorji, slušalke in zvočniki za prihajajoče šolsko ali študijsko leto.

Digitalni bon lahko unovčite za večje ali manjše nakupe v vrednosti 150 €. Seveda pa lahko digitalni bon izkoristite tudi za večkratne manjše nakupe ali pa ga izkoristite ob večjem nakupu, preostali znesek pa lahko poravnate v enkratnem znesku ali na obroke. Ob večjem nakupu lahko bratje, sestre, polbratje in polsestre združijo digitalne bone in jih izkoristijo za skupni nakup.

S točkami še ugodneje

Izkoristite zbrane klubske točke za še ugodnejši nakup. Ob unovčitvi digitalnega bona lahko zamenjajte še točke, ki jih zbirate ob vsakem plačanem računu za T-2 storitve, za še nižjo ceno izdelka.

Brezžične slušalke in zvočniki so hit tega poletja - preverite ponudbo v T-2 klubu.

Zakaj nakupovati v T-2 Klubu?

  • Zanesljiva dostava – V naši spletni trgovini se potrudimo, da naročila izdelkov, ki so na zalogi pripravimo in dostavimo na vaš naslov v najkrajšem možnem času.
  • Nakupovanje po meri – Spletna trgovina vam je na voljo 24/7. Izkoristite in opravite nakupe kar iz domačega naslonjača. Ugodno, hitro in enostavno.
  • Možnost vračila – vsi naši člani T-2 kluba imajo možnost 14-dnevnega vračila izdelkov v primeru, da vam naročeno ne ustreza.
  • Brezplačna poštnina – T-2 klub vas razvaja z brezplačno poštnino pri nakupu izdelkov v vrednosti 100 € ali več.

Vabimo vas k ogledu ponudbe

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?