Junijske novosti na T-2 TV

V juniju bo prav vsakdo prišel na svoj račun: Predstavljamo vam novosti na programih HBO in platformi HBO Max, ki bodo pred ekrane prikovale ljubitelje odličnih serij in filmov, radovedneži bomo z zanimanjem spremljali dokumentarne oddaje na programih Viasat, naši malčki in nekoliko večji otroci pa bodo uživali ob programu Minimax. V nadaljevanju preverite vsebine, katerih ogled vam v prihajajočih dneh še posebej priporočamo.

TOP film - Mun: Varuh Lune

V juniju si lahko brezplačno ogledate animiran film Mun: Varuh Lune, v katerem favn z imenom Mun postane varuh Lune in z nerodno nesrečo ogrozi Sonce ter Luno. To izkoristi zlobni titan Necross, ki hoče imeti Sonce samo zase, s čimer pa bi uničil ravnovesje med dnevom in nočjo. Zato se Mun s pomočjo prijateljice Glim in bojevnika Sohoneja, ki je hkrati varuh Sonca, odpravi na vznemirljivo pustolovščino, da bi Sonce in Luno znova postavil na njuno pravo mesto.

Filmsko poletje

Preverite svoj domači zaslon na T-2 televiziji, do njega enostavno dostopate preko zelenega gumba na vašem daljincu. V naslednjih mesecih boste na zaslonu našli kategorijo "Filmsko poletje", kjer boste našli prijetno lahkotne filme za popestritev poletnih večerov in ostale vsebine s poletno tematiko.

HBO

Najnovejše serije in filmske uspešnice boste našli na programih HBO ter v aplikaciji HBO Max.

Žena popotnika v času: Priredba romana "Ženska popotnika v času" Stevena Moffata je čarobna zgodba o ljubezni Clare in Henryja ter o zakonu, ki pesti problem časa potovanje. Nove epizode so že na voljo na HBO Max;

Pogovori s prijatelji: Dolgo pričakovana serija, posneta po prvi knjižni uspešnici pisateljice Sally Rooney, spremlja Frances, 21-letno študentko, ki krmari po vrsti odnosov, ki jo prisilijo, da se prvič sooči z lastno ranljivostjo. Premiera bo 6. junija na HBO Max, ko bo že na voljo vseh 12 epizod;

Irma Vep: Nova serija o ameriški filmski zvezdi, ki prihaja v Francijo, da bi zaigrala v remakeu klasike nemega filma "Les Vampires". Premiera bo 7.6. ob 20:00 na HBO in na HBO Max;

Ne dihaj! 2: Razburljivo nadaljevanje filmske uspešnice "Ne dihaj" bo premierno uprizorjeno 12. junija. ob 20:00 na HBO in na HBO Max.

MInimax

Priljubljen program z vsebinami za otroke vseh 24 ur. Na voljo je naročnikom programskih shem M, L in XL HD.

Mia in jaz: Mia bo preživela poletne počitnice na gorski kmetiji visoko v južnotirolskih Alpah, družbo pa ji bodo delali konji pasme Haflinger. Skupaj z drugimi najstniki bodo jahali in skrbeli za konje - in to v najlepšem možnem okolju. Ali še obstaja kaj boljšega?! Glejte vsak dan ob 11.50 od 6. junija naprej;

Hitri in drzni: Vohunski dirkači: Kul skupina bo z uglajenimi avtomobili ter vrsto pripomočkov in vohunske opreme dirkala, da bi rešila svet pred uničenjem. Vladna agencija zaposli skupino najstnikov pod vodstvom Tonyja Toretta, sledijo pa stopinjam njegovega bratranca Doma. Infiltrirajo se v elitno dirkaško ligo, ki deluje kot krinka zlobne kriminalne organizacije. Spremljajte epizode 4. sezona vsak dan od 11. junija naprej.

Viasat History, Explore in Nature

Trije dokumentarni programi, ki so na voljo naročnikom programskih shem L in XL HD.

Na programu Viasat History boste v oddaji Kraljeve dinastije: Sla po kroni lahko raziskovali redke kraljeve arhive zadnjih 100 let. Predstavili vam bodo zgodbo o vzponih, padcih in preživetju kraljevih družin z vsega sveta. Prva epizoda bo na sporedu 2. junija ob 21. uri, nadaljevanja pa si lahko ogledate vsak četrtek ob 21. uri. Ljubitelji daljne preteklosti pa si lahko ogledate epizode oddaje Skrivnosti civilizacije, ki preučuje propad civilizacij iz bronaste dobe pred več kot 3.000 leti, vzpon klasične civilizacije ter padec rimskega imperija. Premiera oddaje bo 10. junija ob 21. uri, naslednje epizode pa lahko spremljate vsak petek ob enakem terminu.

Program Viasat Explore bo v tem mesecu v znamenju rudarjenja in ribolova. Vsako soboto zvečer bomo v tematskem bloku Ribolovno območje občudovali priljubljene trnkarje na njihovih dogodivščinah po vsem svetu. Na lovu, ki bo poln napetih dogodkov, bomo videli največja, najredkejša in najstrašnejša podvodna bitja. Ob nedeljah pa bomo lahko spremljali oddajo Na kamnolomu, v kateri se Paolo Carli in njegovi kamnorezci v kamnolomu Henraux pripravljajo na novo rudarsko sezono, polno težkih preizkušenj po težkem letu marmorne industrije. 

Na Viasat Nature vas bodo junija popeljali na potovanje, kjer boste spoznali življenje medvedov in tistih, ki zanje skrbijo. Priča boste preizkušnjam in stiskam reševalnega centra v Britanski Kolumbiji v Kanadi, raziskovanju ponovne naselitve medvedov v Evropo ter boju za preživetje različnih medvedov na območju Kanade in Aljaske. V mesecu, ki so ga na programu Viasat Nature posvetili medvedom si lahko ogledate naslednje oddaje:

  • Srečanje z grizliji: 13. junij ob 20:00
  • Reševanje divjih medvedov: 14. junij ob 20:00
  • Jukonski divji grizliji: 14. junij ob 20:00
  • Rojeni v Skalnem gorovju: 15. junij ob 20:00

Želimo vam prijetno gledanje!

Obvestila

Digitalni bon '22 v T-2 Klubu

Šolarji zadnje triade, dijaki, študentje in vsi starejši od 55 let boste lahko svoj Digitalni bon '22 unovčili za nakup računalniške opreme v T-2 Klubu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?