Kaj bi gledali - 6. 4. 2020 do 9. 4. 2020

Iščete prijeten oddih pred televizijo? Za vas smo izbrali nekaj predlogov, da vam olajšamo izbor, kaj gledati. Razdelili smo vam jih za vsak dan nekaj, tja do četrtka. Seveda pa lahko z nami delite tudi vaše predloge.

Ponedeljek: 6. 4. 2020

Cinestar premiere, 21.30 - Stranski učinki (triler)

Glejte v tv2go.

Triler z izvrstno igralsko zasedbo: Cathrine Zeta Jones, Jude Law in Rooney Mara. Film navdušuje z napeto zgodbo, polno nepričakovanih obratov. Za gledalce z dobrimi živci.

Da Vinci Learning, 22.00 -  Radost umetne inteligence (dokumentarni)

Glejte v tv2go.

Tehnologija se razvija s svetlobno hitrostjo. Ustvarili smo že naprave, ki so namenjene razmišljanju na človeški način. Bi nas moralo skrbeti? Bi lahko računalnik prevzel naše delo? Je umetna inteligenca nekaj najboljšega ali nekaj najslabšega za našo civilizacijo?

Cinemax 2, 18.55 – Umazane lepe stvari (drama)

Glejte v tv2go.

O življenju v Londonu z manj prijetne plati. Zgodbo dveh ilegalnih imigrantov, ki se nehote zapleteta v umazane igre podzemlja. Film, za katerega si gledalec želi, da je le zgodba.

Torek, 7. 4. 2020

Tv Slovenija 1, 21.00 - Radio Ga Ga (kulturni)

Glejte v tv2go.

Dokumentarec o slovenskem kulturnem fenomenu – oddaji Radio Ga, Ga, ki jo na valovih Radia Slovenija, Sašo Hribar s sodelavci ustvarja že 30 let.

HBO 3, 19.50 – Britanija (serija, 1. sezona, 1. del)

Glejte v tv2go.

Nova nadaljevanka Britanija nas popelje v leto 43 našega štetja, ko Rimljani zasedejo Britanijo. Zgodba prikazuje zavojevalce in ljudstva, ki se zbirajo v upor. Seveda pa ima prav vsak svoje ovire na poti do cilja.

Brio, 16.40 - Zadnja ladja (znanstvenofantastična serija, 1. del)

Glejte v tv2go.

O dogajanju na ladji znanstvenikov, katerih naloga je rešiti človeštvo pred globalno pandemijo, ki bi jo povzročil virus. Ne, ne gre za neposredni prenos, ampak nadaljevanko iz leta 2014.

Sreda, 8. 4. 2020

Kino, 14.35 - Vsi bi bili radi Italijani (komedija)

Glejte v tv2go.

Jake v želji, da bi bil uspešen pri osvajanju novega dekleta, se ji predstavi kot Italijan. Romanca zaživi, Jake pa ne ve, kdaj bo pravi trenutek, da prizna prevaro…

24Kitchen, 21.00 - Jamievi kulinarični izleti: Stockholm

Glejte v tv2go.

Jamie Oliver s svojo potovalno kuhinjo odkriva posebnosti evropskih prestolnic. Vabimo vas, da skupaj z njim okusite Stockholm.

HBO, 20.00 – Raziskovalka Dora (avantura)

Glejte v tv2go.

Mlada Dora (Isabela Moner) je večino svojega življenja s starši raziskovala džunglo, a nič je ne more pripraviti na najbolj nevarno pustolovščino njenega življenja: srednjo šolo. Ko njena starša skrivnostno izgineta med iskanjem bajeslovnega mesta, se mora Dora preleviti v čisto pravo pustolovko in se skupaj s sošolci odpraviti v pragozd. Ker je bila po srcu vedno raziskovalka, se med raziskovanjem hitro znajde.

Četrtek, 9. 4. 2020

HBO 2, 20:35 – Stotnica Marvel (znanstveno fantastični film)

Glejte v tv2go.

Galaktični spopad med sovražnima rasama doseže tudi Zemljo in stotnica Marvel se pridruži peščici zaveznikov v središču vojne vihre.

Animal Planet, 18.45 - Vse o mačkah (dokumentarni)

Glejte v tv2go.

Ste se kdaj vprašali, zakaj pravimo, da imajo mačke devet življenj? Na to in še marsikatero drugo vprašanje o mačkah odgovarja oddaja za vse ljubitelje mačk na programu Animal Planet. Tokrat je na vrsti prvi del serije oddaj.

Da Vinci Learning, 20.00 - Grozote zgodovine: Genijalni izumitelji (humoristična serija)

Glejte v tv2go.

Zgodovina nam je postregla s številnimi izumi, ki so zagotovili napredek človeštva. Kako nam bodo njihove izumitelje predstavili ustvarjalci humoristične oddaje Grozote zgodovine. Smešno, kakopak. A zagotovo dovolj poučno in zgodovinsko korektno.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?