Kaj bi gledali konec tedna?

V današnjih namigih, kaj gledati na televiziji ta vikend, vas najprej vabimo, da se razmigate. Sledi vabilo na odkrivanje lepot sveta, za nagrado pa seveda priporočamo ogled dobrega filma ali serije. Ponovno za vsakogar nekaj.

Telovadimo

TV SLO 2: sobota, 4. 4. 2020, 11.00 - #vadidoma: prikaz vaj za vadbo doma

Glejte v tv2go.

V teh dneh nam zelo primanjkuje gibanja, tako so priporočljive vadbe, ki jih lahko izvajamo doma in zanje ne potrebujemo posebnih pripomočkov ali veliko prostora. V športnem uredništvu RTV Slovenija so v sodelovanju s fakulteto za šport pripravili niz oddaj z napotki, kako vaditi doma.

MyZen.tv: petek, 3. 4. 2020, 9.20 – Sveža joga

Glejte v tv2go.

Oddaja ponuja vodeno vadbo joge, ki se odvija v prelepih naravnih ambientih. Oddaja tako sprošča telo in duha.

Lepote zemlje

BBC EARTH: petek, 3. 4. 2020, 18.00 - Naravna čudesa Zemlje: Ekstremna čudesa

Glejte v tv2go.

Planet Zemlja je lahko tako lep. Sprejmimo vabilo snemalcev oddaje in se z njimi odpravimo  v višine pogorja Everesta, v globine Velikega kanjona in na Viktorijine slapove. Potujmo z njimi in odkrivajmo naš prelepi svet in njegove prebivalce.

Travel XP: sobota, 4. 4. 2020, 13.00 - Raziščite Španijo, Valencia

Glejte v tv2go.

Prelepo špansko mesto ob obali Atlantika skriva v sebi mnogo lepot. Avtorji oddaje bodo poleg najbolj poznanih turističnih znamenitosti, predstavili tudi nekatere manj poznane znamenitosti tega turističnega bisera.

Serije

Kanal A: petek, 3. 4. 2020, 16.15 - Zdravnikova vest

Glejte v tv2go.

Če kdaj, si v teh dneh želimo verjeti v vsemoč medicine. Dr. House je vse prej kot običajen zdravnik, a osupne s svojim umom in navduši z uspešnostjo svojih metod, čeprav pot do uspeha nikoli ni brez težav. Na Kanalu A dnevno vrtijo ponovitve preteklih serij Zdravnikova vest.

HBO, videoteka: Kdo si, Aljaska?

Glejte v tv2go.

Nadaljevanka je zgodba o prijateljstvu v srednješolskih letih. Narejena je po odličnem romanu priljubljenega najstniškega pisatelja Johna Greena, ki je navdušil mlade po vsem svetu. Nadaljevanka je posneta v osmih delih.

HBO: sobota, 4. 4. 2020, 20.00 - Novi papež

Glejte v tv2go.

Novi papež je nadaljevanje uspešne serije Mladi papež. Odlično igralsko zasedbo je dopolnil John Malkovich. Tudi nova serija prinaša prepletene in zapletene odnose v zakulisju fiktivnega Vatikana.

HBO 2: nedelja, 5. 4. 2020, 22.25 – Mayans M. C.

Glejte v tv2go.

V nadaljevanju zgodbe iz priljubljene serije "Sinovi anarhije" je nekdanji zlati deček Ezekiel "EZ" Reyes pravkar odslužil zaporno kazen. Kot prebivalec kraja Santo Padre na kalifornijsko-mehiški meji mora na novo oblikovati svojo zločinsko identiteto.

Filmi

HBO: sobota, 4. 4. 2020, 16.35 - Slonček Dumbo

Glejte v tv2go.

Disneyeva klasika je bila predelana v igrani film. Računalnika animacija je pripomogla k izjemnim učinkom prikaza zgodbe slončka, rojenega s (pre)dolgimi ušesi.

Cinestar 2: sobota, 4. 4. 2020, 18.35 – Čas deklištva

Glejte v tv2go.

Film posnet po romanu Louise May Alcott prikazuje življenje štirih sester March. V prisrčni zgodbi odpira vprašanje vloge žensk v družbi – takrat in nenazadnje tudi danes.

CinestarTV 1: sobota, 4. 4. 2020, 19.25 - Grace Monaška

Glejte v tv2go.

Grace Kelly je bila uspešna filmska igralka, ko je spoznala monaškega princa. Film prikazuje njeno življenje, ki ni bilo vedno tako enostavno, kot bi ugibali iz lepih fotografij.

CINESTAR PREMIERE: sobota, 4. 4. 2020, 21.50 – Vrsta

Glejte v tv2go.

Napeti ZF triler producentov ultrapriljubljene serije Stranger Things.

Zgodba spremlja nekdanjega zapornika na begu pred zveznimi oblastmi, zunajzemeljskih vojakov in tolpe, ki jo vodi James Franco. Pomaga mu le mlajši polbrat, ki se je po naključju dokopal do zunajzemeljskega orožja. Bratova je jasno, da morata bežati, branita pa se lahko samo s skrivnostnim močnim orožjem, ki je njuna edina možnost preživetja.

HBO 3: nedelja, 5. 4. 2020, 13.00 - Oceanovih 8

Glejte v tv2go.

Po uspešnicah Oceanovih 11, 12 in 13 prihaja še ena različica. V ospredju zgodbe je sestra Dannya Oceana, Debbie, ki s prijateljicami organizira vrhunski rop diamantne ogrlice. Odlična igralska zasedba nadgradi duhovito zgodbo.

Novosti

Top model meseca aprila - Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 je eden izmed novejših Samsungovih telefonov in predstavlja nadgradnjo predhodne različice A50. Vključuje velik zaslon z ostro sliko, zmogljivo notranjost za brezhibno delovanje, štiri zadnje in eno sprednjo kamero ter vzdržljivo baterijo za ves dan brskanja po spletu, uporabe aplikacij in igranja igric.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?