Kaj bi gledali - sobota, 28. 3. 2020

Ta konec tedna vas ponovno vabimo na televizijski maraton. Za vas smo izbrali nekaj serij, ki so zagotovo vredne ogleda. Izbirali smo tako med velikimi uspešnicami kot med novostmi na naših programih. Veliko užitkov pri ogledu!

Voyo, videoteka: Sence nad Balkanom (sezona 1 in 2)

Kultna serija srbskega režiserja Dragana Bjelogrlića je združila produkcijske in igralske moči držav bivše Jugoslavije in ustvarila že dve sezoni nadaljevanke o burnem dogajanju na ozemlju Kraljevine Srbov, Hrvatov in Slovencev v času ustanavljanja države in v letih po prvi svetovni vojni. Odlična igralska ekipa je ustvarila serijo, ki se uspešno kosa tudi s svetovnimi uspešnicami.

HBO, videoteka: Milijarde (sezone 1 - 3)

Serija nas popelje v osrčje največjih delniških poslov, kjer je hoja po robu človeških in zakonskih norm del vsakdana. Razmerja so strastna, napeta in zapletena. Zgodba pa privlačna in vabi k ogledu iz dela v del. Težko boste prekinili maraton…

RTV Arhiv (dostopen na spletni strani rtvslo.si ali s storitvijo Rdeči gumb): Jezero

Televizija Slovenije je odprla dostop do vseh arhivov oddaj njihove lastne produkcije. Tako si lahko prvič ali ponovno ogledate serijo Jezero, ki je bila posneta po istoimenskem romanu Tadeja Goloba in v začetku letošnjega leta presenetila vse, kakšno visoko gledanost je imela med slovenskimi gledalci.

HBO, videoteka: G. Robot (Mr. Robot)

G. robot je serija za ljubitelje kriminalk, ki se dogajajo na medmrežju in v svetu kibernetike. Serija spremlja mladega inženirja kibernetske varnosti Elliota Aldersona (Rami Malek), ki se zaplete s podtalno hekersko združbo, potem ko ga je najel njen skrivnostni vodja (Christian Slater).

Voyo: videoteka: Naša mala klinika

Vas zanima, čemu smo se smejali deset let nazaj, ko je mala nadaljevanka domače produkcije prerasla v mega uspešnico za vse generacije? Dobrodošli v zakulisje male bolnišnice z velikimi zzivi.

TV Slovenija 1, nedelja, 30. 3. 2020, 20.00: Genialna prijateljica  (1. sezona, 1. del)

Glejte v tv2go.

(ali videoteka HBO, kjer je na voljo tudi že druga sezona serije)

Tudi na TV Slovenija začenjajo s serijo Genialna prijateljica (prva sezona, 1. del). Serija sledi literarni predlogi avtorice Elene Ferrante, ki je literarni fenomen zadnjega desetletja na knjižnem trgu. Anonimna avtorica, ki objavlja pod psevdonimom, je navdušila številne bralce po svetu, saj se njena dela prodajajo v milijonskih nakladah. Izjemen uspeh pa so doživele prav vse štiri knjige o posebnem prijateljstvu med Eleno in Lilo v povojnih letih v Italiji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?