Kaj smo gledali v letu 2004?

Ker 11. maja dopolnimo že 15 let smo pogledali, kaj se je leta 2004 predvajalo na kinematografskih platnih in domačih televizorjih. Med 10. in 25. majem vam ponujamo brezplačen ogled vseh filmov v videoteki, ki so bili predvajani v letu 2004. Filme boste našli v posebej pripravljeni kategoriji.

Spomnimo se...

Tu pa tam

Film pripoveduje zgodbo štirih najstnikov, ki se raje okajajo, kot da bi počeli kaj bolj koristnega. Nekega dne si zaželijo boljšega življenja in si sposodijo 100.000 mark od mafijca Frenka, s katerimi bi naj preprodali nekaj hi-fi elektronike. Vendar se Storž, eden izmed najstnikov, še isti dan spre s svojo punco Barbi, ki mu odpelje denar. Sedaj imajo fantje le teden dni časa, da zberejo ta denar skupaj z visokimi obrestmi, preden jih Frenk ubije. Ko jim po mnogim zapletom en dan pred rokom že skoraj uspe, pa Ortič zaigra ves njihov zaslužek na ruleti. Jim bo uspelo?

Ubila bom Billa 2

Nevesta se vrača, še bolj maščevalna kot kdaj prej. Njena tarča so edini preživeli iz odreda morilcev, ki so jo pred štirimi leti izdali. Vse vodi k dokončnemu obračunu z Billom, njenim nekdanjim gospodarjem in možakom, ki je naročil njeno usmrtitev.

Umazani ples 2

Umazani ples 2 se odvija v prelepem predelu Havane pred revolucijo in prikaže zgodbo dveh mladih ljubimcev iz različnih svetov, ki morata tvegati vse, da bi ostala skupaj. Kmalu po preselitvi na Kubo leta 1958 se 18-letna Katey Miller zaljubi v Xaviera, s katerim se na skrivaj sestaja in tako ruši vse družbene norme svojega razreda. Medtem pa se poraja novonastala politična klima in jima grozi, da ju bo za vedno ločila.
 

Želimo vam prijetno gledanje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?