Kolesarska dirka po Hrvaški na Planet TV 2

Dirka po Hrvaški bo letos zbrala najboljše svetovne kolesarje iz Evrope, Azije, Amerike in Avstralije, ki se bodo pomerili na več kot tisoč kilometrov dolgi trasi, razdeljeni na šest etap po vsej državi. Ljubitelji kolesarstva bodo lahko uživali v nastopu 20 ekip, ki bodo Hrvaško spremenile v športno areno in skozi vrhunsko športno tekmovanje gledalcem prikazale veličastne prizore čudovite pokrajine naše južne sosede.

Dirka CRO Race je iz leta v leto močnejša, na njej pa se bodo letos pomerile nekatere najboljše kolesarske ekipe, kot so Trek-Segafredo, Jumbo-Visma, Ineos Grenadiers, Bahrain Victurious in druge. Med kolesarji izstopajo imena Matej Mohorič, Phil Bauhaus, Damiano Caruso, Egan Bernal, Jonathan Castroviejo, Michal Kwiatkowski, Elia Viviani in številni drugi vrhunski kolesarji. Svoj prihod je napovedal tudi letošnji zmagovalec dirke po Franciji Jonas Vingegaard.

Sedma izvedba dirke po Hrvaški bo potekala od 27. 9. 2022 do 02. 10. 2022. Začela se bo v Osijeku, konec šeste etape, ki je tudi zadnja, pa bo v Zagrebu. Prenos dirke bomo lahko spremljali tudi slovenski kolesarski navdušenci na programu Planet TV 2, komentiral pa ga bo športni novinar Damjan Medica, ki se mu bo v studiu pridružil strokovni komentator Roman Jenko.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?