Kolesarska dirka po Savdski Arabiji na Planet TV 2

Dirka po Savdski Arabiji obljublja nepozaben spektakel v regiji AlUla, ki nam bo postregla s slikovitimi pokrajinami in bogato zgodovinsko dediščino. Že na začetku bodo vsi kolesarski navdušenci deležni pravega vizualnega doživetja, saj bo štart potekal ob vznožju grobnic Hegra. Tekmovalci se bodo prebijali skozi zahtevne etape, kjer bosta vsak šprint in vsaka strmina odločilna za končno zmago. 

Poleg ekipe Team Jayco AlUla, ki predstavlja našega Luko Mezgeca, bodo na kolesarski dirki nastopile še BORA - hansgrohe, UAE Team Emirates, Soudal - Quick Step, Bahrain - Victorious, Movistar Team in druge, kar bo dodalo še večji pridih tekmovalnosti.

Vsi naši naročniki boste lahko kolesarski spektakel spremljali od 30. januarja do 3. februarja na programu Planet TV 2, s pričetkom ob 12.30. Bodite priča vrhunskim šprintom, napetim vzponom in izjemnim zmagam svetovno znanih kolesarjev.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?