Kultna serija Pravi detektiv se vrača na zaslone

Oboževalci kultne serije Pravi detektiv lahko od 15. januarja naprej ponovno spremljate napeto zgodbo, ki se odvija na skrivnostni Aljaski. V četrti sezoni se skupaj z Jodie Foster in Kali Reis podate v namišljeno mesto Ennis, kjer ravno nastopi 60 dni dolga zimska noč.

Zgodba spremlja detektivki Liz Danvers in Evangeline Navarro, ki na Aljaski preiskujeta izginotje osmih moških iz raziskovalne postaje Tsalal. Detektivki morata na stran potisniti spor med njima, ki traja že nekaj let in se soočiti s številnimi izzivi, grozotami in odkritji, ki ju spremljajo skozi razreševanje temačne skrivnosti.

Serija Pravi detektiv je bila v preteklosti nagrajena s številnimi nagradami kot so Emmy, Critics' Choice in BAFTA. Prvi deli četrte sezone so presegli pričakovanja in ponovili uspeh prve sezone. Nekonvencionalna zgodba s pridihom nadnaravnih elementov je kljub temu še vedno edinstvena in obljublja vznemirljivo doživetje.  

Da bo spremljanje serije še večji užitek, smo v sodelovanju z HBO za vse oboževalce pripravili nagradno igro, v kateri bomo podelili 2 promocijska paketa, ki vsebujeta skodelico in rokavice. Poglej na Facebook profil T-2, odgovori na vprašanje in sodeluj v žrebu za nagrado. 

Nagradna igra traja od 24. 1. 2024 do vključno 31. 1. 2024. Nagrajenca bomo izžrebali v četrtek, 1. 2. 2024, in ju obvestili preko omrežja Facebook.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?