Kvalifikacije za EuroBasket 2025 na Šport TV1 za vse T-2 naročnike

Slovenska košarkarska reprezentanca se že vneto pripravlja na začetek kvalifikacij za EuroBasket 2025. Naši favoriti se bodo soočili s številnimi izzivi in priložnostmi, ki jih prinašajo tekme z Ukrajino in Izraelom. Vsem našim naročnikom bomo omogočili ogled nacionalnih tekem na Šport TV1, ki bo na voljo v vseh programskih shemah, tudi v shemi S.

Slovenska moška reprezentanca bo na košarkarski parket stopila že 22. februarja z dvobojem proti Ukrajini ob 18. uri. Z neposrednim prenosom na Šport TV1 ne zamudite prvih trenutkov napete igre, ki se bo odvijala v Bonfiki v Kopru. Druga kvalifikacijska tekma pa bo na sporedu tri dni kasneje, v nedeljo 25. februarja ob 18. uri proti Izraelu, ki bo prav tako na voljo na našem programu Šport TV1. Ogled tekem je na voljo tudi na aplikaciji tv2go.

Vsi ljubitelji košarke boste našo domačo ekipo lahko spremljali že danes 22. februarja do vključno 25. februarja na programu Šport TV1. V primeru, da program ni odklenjen, vam svetujemo, da izklopite in ponovno zaženete TV vmesnik. Prav tako velja za T-2 aplikacije, kjer je potreben izhod iz aplikacije ali ponovni zagon televizije oziroma naprave, kjer je nameščena T-2 TV aplikacija. 

Slovenija je na pragu novega košarkarskega izziva, polna pričakovanj in navdušenja s ciljem premagati ovire in se povzpeti na sam vrh EuroBasketa 2025. Navijajmo za naše!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?