Kvalifikacije za SP 2022 v nogometu na Šport TV

Slovenska nogometna reprezentanca v marcu začenja s kvalifikacijami za svetovno prvenstvo 2022. Tokrat bo gostitelj prvenstva Katar. Začetek kvalifikacij za slovenske reprezentante bo v sredo, 24. 3. ob 20.45, ko bodo v Stožicah gostili Hrvaško. To bo prva izmed 10 kvalifikacijskih tekem Slovenije za Katar 2022. Sledijo še tekme z Rusijo, Ciprom, Slovaško in Malto. Kvalifikacije boste lahko spremljali vse do 14. 11., ko bo na sporedu zadnja kvalifikacijska tekma za naše nogometne junake.

Odslej si boste lahko ogledali vse prenose tekem naše reprezentance na programih Šport TV. Navijajte za naše reprezentante v sredo, 24. 3. ob 20.45 na Š1! 

Vse tekme bomo spremljali tudi mi in jih označili s TOP DOGODKI. V primeru, da si jih ne boste mogli ogledati v živo, boste imeli vse vrhunce tekem označene, do njih pa boste lahko enostavno dostopali z Modrim gumbom.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?