Legendarni slovenski filmi v T-2 videoteki

V času, ko na TV programih prevladujejo nove filmske uspešnice, je dobrodošlo, da se vrnemo nazaj k slovenskim filmom, ki so polni čustvenih zgodb, zgodovinskih dogodkov in nepozabnih likov. V T-2 videoteki imamo za vas posebno ponudbo – izbor legendarnih slovenskih filmov, ki si jih lahko naši naročniki ogledate popolnoma brezplačno

Katere slovenske filme si lahko ogledate v T-2 videoteki?

V T-2 videoteki si lahko vsi naši naročniki brezplačno ogledate legendarne slovenske filme, kot so:

  • Bele trave: Dane se po vrnitvi iz vojske skupaj z Vero odpravi v hribovsko vasico, kjer ju pričakajo izzivi trdega življenja. Srečanje z nezadovoljnim parom, ki ga zaznamuje skok čez plot, preizkusi tudi njuno zvezo. Kljub vsem težavam pa ju tragični dogodek drugega para prepriča, da je njun dom tam, kjer sta skupaj – pod nebom, v hribih.
  • Vdovstvo Karoline ŽašlerKarolina, žena Žalereja, se znajde v usodnem erotičnem razmerju z neznanim mladeničem, kar vodi do obsodbe vaščanov. Po samomoru moža, obupano išče novega življenjskega sopotnika. Njen boj za ljubezen in sprejetje v majhnem okolju je srce parajoča zgodba o slu, poželenju in človeški osamljenosti.
  • Učna leta izumitelja PolžaMladi Jani, znan kot Polž, se ukvarja z različnimi utopičnimi poskusi, ki pogosto vodijo v komične nesreče. Njegova najnovejša ideja, pretvorba ultrazvočnih valov v električno energijo, pa obljublja zmanjšanje onesnaževanja. Kljub pomanjkanju podpore od očeta in učitelja fizike, vztraja in se odloči, da gre do konca.
  • Ljubezen nam je vsem v poguboNa prelomu 19. stoletja skupina lovcev v gozdu pripoveduje tri zgodbe o usodni ljubezni. Te zgodbe raziskujejo socialne tematike, kot so revščina, zdomstvo, alkoholizem in patriarhalna ureditev vasi in družine.
  • Grajski bikiV prevzgojnem domu, nastanjenem v graščini, živijo mladeniči z različnimi življenjskimi usodami. Jezni na svet in nase se spopadajo s sovrstniki in vzgojitelji. Njihove zgodbe o pobegih, ljubeznih in morbidnih posledicah ustvarjajo mračno, a globoko človeško dramo.

Brezplačen ogled filmov v T-2 videoteki.

Legendarni filmi, ki navdihujejo še danes

Legendardni slovenski filmi ponujajo bogate zgodbe, ki vas bodo popeljale skozi ključne trenutke slovenske zgodovine in kulture. V T-2 videoteki si lahko vsi T-2 naročniki brezplačno ogledate najljubši slovenski film. To je priložnost, da ponovno odkrijete zgodbe, ki so oblikovale našo preteklost in nas navdihujejo še danes.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?