Mesec ljubezni z ekskluzivnimi Dorcel vsebinami

Februar je mesec ljubezni, čas, ki nas spominja na pomembnost strasti, romantike in čustev. Letos vam ponujamo edinstveno priložnost, da ta mesec preživite na poseben način - v družbi ekskluzivnih Dorcel vsebin, ki jih pripravljamo v sodelovanju z vodilnim ponudnikom visokokakovostnih vsebin za odrasle.

Pod imenom Ljubezen in skušnjave vam predstavljamo posebno promocijo, ki bo potekala od 9. do 23. februarja 2024, ekskluzivno v T-2 videoteki. V tem obdobju vas vabimo, da se prepustite doživetjem v selekciji filmov, skrbno izbranih za vas in v izjemno visoki kakovosti, ki je značilna za Dorcelovo produkcijo.

Kako lahko uživate v teh vznemirljivih vsebinah? Postopek je preprost! Vstopite v T-2 videoteko in poiščite posebno kategorijo Dorcel. Tam vas čaka izbor 15 filmov, ki so na voljo izključno v času trajanja te posebne promocije. Vsaka vsebina je na voljo po ceni 2€ na izposojo, za obdobje 24 ur.

Pridružite se nam in doživite Valentinovo na edinstven način, v družbi T-2 TV. Prepustite se strastnim zgodbam, ki vas bodo popeljale v svet čutnih užitkov in nepozabnih doživetij. Naj bo ta mesec ljubezni zares poseben in nepozaben.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?