Mobilna televizija tv2go z novo, osveženo podobo

Priljubljena T-2 aplikacija tv2go je zaživela v novi in osveženi podobi, ki uporabnikom omogoča enostavnejši in hitrejši dostop do priljubljenih TV in RA vsebin, pregleden spored in najljubše TV vsebine vedno pri roki na domačem zaslonu.

V začetku leta je osvežitev pridobila aplikacija za mobilne naprave, pred nekaj dnevi pa tudi spletna različica aplikacije tv2go. Z uporabnimi bližnjicami (TV, radio, spored, iskanje, priljubljene) na mobilni tv2go in izboljšano izkušnjo filtriranja TV in RA programov smo dvignili raven uporabniške izkušnje. Na željo uporabnikov smo v mobilno aplikacijo vključili tudi možnost poslušanja slovenskih in tujih radijskih postaj, ki so vključeni tudi med zadetke iskanja, vaše najljubše RA postaje pa boste našli po novem tudi na domačem zaslonu.

Tv2go je že nekaj let med priljubljenimi aplikacijami za ogled TV vsebin. Deluje kjerkoli v EU, zato jo lahko uporabniki vzamejo tudi na dopust ali izlete, omogoča praktično povsem enako izkušnjo gledanja, kot na domačem televizorju in upošteva gledalske  navade  ter se  jim  prilagaja. Najljubše in priporočene TV vsebine so dostopne le z enim klikom na domačem zaslonu ali na TV sporedu.

Vstopite v aplikacijo T-2 tv2go

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?