Mobilni paket Svet - za vse, ki radi potujete

V ponudbo mobilne telefonije smo dodali novo opcijo za ugodnejši zakup prenosa podatkov "Paket SVET". Z aktivacijo paketa boste lahko ugodneje zakupili količino prenosa podatkov v izbranih državah v tujini.

Ponudba

Pripravili smo dve možnosti zakupa, ki ju lahko aktivirate enostavno s poslanim SMS sporočilom. Izbrano možnost lahko aktivirate kadarkoli v mesecu enostavno s poslanim sporočilom, podatke pa boste lahko porabljali do konca meseca, v katerem ste aktivirali storitev.

Paket Količina Cena
Svet 500 MB 500 MB 8,99 €
Svet 1 GB 1000 MB 16,99 €

*Cene vključujejo DDV.

Izbrani operaterji

Trenutno smo omogočili zakup ugodnejšega prenosa podatkov v tujini za naslednje države, v prihodnje pa načrtujemo, da bomo seznam držav še razširili.

Država Operater
Belorusija Unitary enterprise A1
Egipt Orange Egypt
Kitajska China Mobile International Limited
Šrilanka Hutchison Telecommunications Lanka Pvt Ltd
Švica Sunrise Communications AG
Turčija Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.
Vietnam Vietnamobile Vietnam

Naročilo paketov SVET

Paket SVET lahko naročite s poslanim sms sporočilom:

  • Za zakup SVET 500 MB pošljite SMS s ključno besedo SVET 500MB VKLOP na številko 1111;
  • Za zakup SVET 1 GB pošljite SMS s ključno besedo SVET 1GB VKLOP na številko 1111.

Več informacij o ponudbi boste našli tukaj: https://www.t-2.net/paket-svet

Paket Balkan

Preverite tudi pred kratkim dodano opcijo paket Balkan, s katerim lahko zakupite prenos podatkov na Balkanu. Paket lahko koristite v naslednjih državah: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Kosovo, Severna Makedonija in Srbija.

Več informacij: https://www.t-2.net/paket-balkan

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?