Mobilni telefoni Remade

Varovanje okolja in ohranjanje neobnovljivih naravnih virov sta vse bolj pomembni temi našega vsakdana. Ozaveščanje o negativnem vplivu prekomernega odlaganja odpadkov na naravo počasi, vendar vztrajno raste, zato so se v zadnjem času začele na trgu pojavljati obnovljene elektronske naprave.

Remade je francosko podjetje specializirano za obnovo potrošniške elektronike, predvsem izdelkov iPhone. Poslanstvo podjetja Remade je podaljšati življenjsko dobo iPhonov na odgovoren in trajnosten način. Nudijo okolju prijazen pristop k visoko-tehnološki industriji in trdno verjamejo v krožno ekonomijo.

Pri Remade rabljene aparate odkupijo, jih temeljito pregledajo in prenovijo. Največkrat uporabijo originalne komponente in tako zagotavljajo optimalno uporabniško izkušnjo. Iphone obnovljen s strani Remade, je estetski, funkcionalen in varen za uporabo.

Vsak iPhone gre skozi temeljit proces prenove: napravo identificirajo, jo pregledajo tako po videzu kot po delovanju, razstavijo in prenovijo vsako posamezno komponento. Zaslon razstavijo in obnovijo. Zadnji pokrov gre skozi proces mehanske in kemične obnove ter barvanja. Posebno pozornost namenijo zamenjavi originalne baterije z novo Remade baterijo, katera je certificirana s strani neodvisnega laboratorija. Nato telefon ponovno sestavijo. Vsak obnovljen telefon mora pred prodajo skozi temeljit pregled in nadzor kakovosti.

Vsa dodatna oprema, ki je priložena telefonu, je skladna z Evropskimi standardi. Remade iPhone ima 1 leto garancije.


 

V družbi, kjer je vsakodnevno govora o trajnostnem razvoju, je podjetje Remade zgled, ki bi mu morali slediti. Izbira Remade iPhone pomeni odločitev za visoko zmogljiv pametni telefon po najboljši ceni in na način, ki je okolju prijazen. Z nakupom aparata, ki je bil obnovljen s strani Remade, poskrbite za naravo. Vsak Remade iPhone pomeni prihranek izpusta 7,9 kg CO2 in zaščito neobnovljivih naravnih virov. Tako poleg tega, da prihranite, zmanjšate svoj okoljski odtis in pomagate ohranjati naš planet.

Preverite ponudbo Remade telefonov v T-2 Klubu.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?