Na program Epic Drama prihaja nova serija Operacija Buffalo

Na program Epic Drama prihaja zgodovinska serija Operacija Buffalo. Na sporedu bo vsak četrtek ob 21. uri. Prvega izmed šestih delov si lahko ogledate že ta četrtek, 17. 6. 2021.

Presunljiva serija, navdihnjena po resničnih dogodkih, vzame pod drobnogled kontroverzno obdobje v moderni zgodovini Avstralije. Britanske jedrske poskuse v puščavi južne Avstralije v 50 - ih letih 20. stoletja.

Major Leo Carmichael je zadolžen za izgradnjo in nadzor nad jedrskimi poskusnimi stolpi v Maralingi. Pri delu odgovarja le svojemu poveljniku, generalu Crankfordu, ki ni dorasel svojemu položaju. Leo pristane na veliki preizkušnji ob prihodu nove meteorologinje Eve Lloyd - George, ki je poslana s strani tajne obveščevalne službe M16, da bi poiskala vir odtekanja informacij. Medtem Crankford prisili Lea, da se mu pridruži na potovanju v puščavo, kjer želi poiskati staroselce. Leo sicer zaupa v uradne vladne trditve, da na tamkajšnjem območju ne živijo staroselci. Na višku hladne vojne sta bili človekovi zmožnosti za zvestobo in izdajstvo nenehno nastrojeni druga proti drugi. Ko bi le lahko prišlo do razcveta zaupanja sredi neskončne puščave ... a to niso bili časi za zaupanje.

Že v prvi epizodi nas bo serija popeljala naravnost v središče dogajanja. Major Leo Carmichael se zbudi ob novici, da je prostitutka, s katero je priletel v taborišče Maralinga, izginila. Leo je naročil ostalim prostitutkam, Molly, Yvonne in Lidiji, naj ostanejo v njegovi sobi pod nadzorom vojaka Jonesa.

TV program Epic Drama je vključen v programski shemi L in XL HD, celoten seznam programov pa si lahko ogledate tukaj.

Vabljeni k ogledu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?