Na seznam držav z ugodnejšim gostovanjem dodajamo ZDA

Obveščamo vas, da s 1. 4. 2024 širimo nabor operaterjev z ugodnejšimi cenami gostovanja v tujini, hkrati pa širimo še seznam operaterjev z ugodnejšim zakupom mobilnega interneta v paketu Svet.

Med države z izbranimi operaterji, pri katerih lahko gostujete po nižjih cenah, s 1. 4. 2024 dodajamo Združene države Amerike, in sicer operaterja AT&T Mobility LLC.

Cenik ugodnejšega gostovanja:

Tip storitve Cena z DDV
Prenos podatkov 0,003 EUR / 100 kB oz 0,03 EUR / MB
Dohodni klic 0,30 EUR
Odhodni klic v lokalno državo (država gostiteljica) 0,90 EUR
Odhodni klic v EU/EEA 0,90 EUR
Odhodni klic v Slovenijo 0,90 EUR
Odhodni klic v UK 0,90 EUR
Odhodni klici v drugo državo 0,90 EUR
SMS 0,06 EUR

Za odhodne klice velja 60-sekundni in za dohodne klice sekundni obračunski interval. Za prenos podatkov pa je obračunski interval 100 kB.

S 1. 4. 2024 prav tako dodajamo možnost zakupa količin podatkovnega prenosa v paketu Svet preko operaterja AT&T Mobility LLC.

Pred odhodom v tujino je dobro vedeti:

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?