Na T-2 televiziji – Božični koncert Magnifica

Magnifico ostaja zvest tradiciji in letos prihaja k vam domov! Tradicionalni božični koncert bo 25. decembra ob 20. uri na voljo T-2 naročnikom, ki boste imeli možnost spremljanja koncerta preko T-2 televizije. Vstopnice lahko kupite kar preko T-2 vmesnika – z naročilom za ogled koncerta.

»Ker ste doma, pridem jaz k vam. Pripravite si dobre zvočnike, dovolj velik ekran, dobro si založite domači bife in hladilnik, obutev in obleka pa naj bosta topla, udobna, primerna za v dnevno sobo,« pravi Magnifico. 

Koncert bo drugačen od tistih, ki smo jih vajeni, ko množice pod odrom plešejo in prepevajo na vsa grla. Tokrat bosta prevevala domačnost in toplina, Magnifico pa bo prvič na stežaj odprl vrata v studio Dom Svobode in poskrbel za romantičen božični večer. »Zame in za ekipo je ta koncert eksperiment in z navdušenjem spremljam odzive. To dela naše početje smiselno,« pravi mojster za Balkan-disko-schlager.

Potek nakupa na T-2 televiziji

Koncert iz televizijskega studia Dom Svobode si bo mogoče ogledati tudi na T-2 televiziji, in sicer v petek, 25. decembra ob 20. uri. Vstopnico prejmete z nakupom video vsebine »Koncert Magnifico«, ki je na voljo v T-2 videoteki. Posnetek koncerta bo kupcem na voljo 24 ur od uradnega začetka.

Cena vstopnice je 12,90 EUR in jo boste plačali ob naslednji položnici za T-2 storitve.

Za nakup vstopnic vnesete ID PRIKLJUČKA, ki se nahaja na podpisani pogodbi za T-2 storitve ali na dokumentu NAROČNIK INFO, ki ste ga prejeli ob priklopu storitev. Lahko pa preverite tudi zadnji T-2 račun, kjer je številka za naročilo označena kot »številka pogodbe«.

Kot posebni dodatek večera bo občinstvu na voljo tudi specialni after-show. Po končanem koncertu se bo Magnifico prelevil v mojstra za mešalno mizo, kjer DJ MGNF stavi na kitsch-romantic-disko set. Cena koncerta in after-showa je 25 EUR.

Magnificov zadnji singel Say No When You Gotta Say Yes še vedno odmeva po radijskih postajah v Sloveniji, beleži številne oglede in poslušanja na glasbenih platformah. Mala istoimenska vinilna plošča pa je že skoraj razprodana.

Naj tudi ta koncert pripomore, da bodo prazniki pri vas doma prijetni. Vse dobro!

Novosti

Najhitrejši internet v paketu odslej pri vas doma

V Ljubljani, 8. decembra 2020: Z današnjim dnem smo v družbi T-2 svojim naročnikom T-2 paketov občutno povišali internetne hitrosti. V naročenih paketih bodo hitrosti segale vse do 750/150 Mbit/s, razpon hitrosti pa se je močno povečal v obe smeri – tako do uporabnika kot pri pošiljanju podatkov v internet. Slednja bo v najvišjem paketu Oranžni diamant segala kar do 150 Mbit/s. Dvignjena hitrost bo v T-2 postala stalni del ponudbe, stroški naročenih paketov pa zato ne bodo višji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?