Nadaljujemo zgodbo T-2 ♥ življenje

Po uspešni akciji T-2 ♥ življenje v letu 2018, v kateri smo podarili reševalni motor, klimatsko napravo in aparat za podporo dihanju novorojenčkom, se letos dobrodelna zgodba nadaljuje.

Do septembra nas čaka ogromno dogodkov, vsebin, nagradnih iger, presenečenj in še mnogo več. Z nami bosta tudi Gaber Keržišnik in oddaja MotoGP na Kanalu A. Gaber, ki je še stari znanec dirkaškega cirkusa, bo letos okoli sveta popeljal tudi našo dobrodelno zastavo. Več v video posnetku.

Najbolje, da si privežete pasove. Sezona bo dolga in vroča, naša akcija pa še bolj epska kot lani. Kmalu sledijo nove podrobnosti, zato vabljeni, da nas spremljate na Facebooku in Instagramu, o vsem skupaj pa boste seveda obveščeni tudi na Magazinu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?