Nagrada MM oglaševalski akciji podjetja T-2

Pretekle dni je v okviru strokovne revije Marketing magazin potekalo glasovanje za najboljšo oglaševalsko kampanjo preteklega leta. Izbor najboljših 10 je izmed 194 oglasov izbralo uredništvo Marketing magazina, med najboljšo deseterico pa je zmagovalca z glasovanjem izbralo občinstvo.

Glasovanje je bilo izredno napeto vse do zadnjega trenutka, saj je med T-2 oglasom "Morda najbolj prijazen operater" in drugouvrščenim kandidatom potekal pravi boj za čisto vsak glas. Po adrenalinskih zadnjih urah glasovanja pa lahko ponosno povemo, da smo bili prav mi v T-2 izbrani za najboljšo oglaševalsko kampanjo leta 2021.

Prijatelji na družbenih omrežjih in naši uporabniki ste nam namenili kar 1440 glasov. Hvaležni, veseli in ponosni smo za prav vsak všeček, delitev in čudovite komentarje naših zares zadovoljnih uporabnikov, ki nam vlivate novo energijo, saj bomo še bolj zavzeto izpolnjevali svojo odgovornost in zavezo naročnikom, da v letu 2022 postanemo še boljši.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste glasovali za našo oglaševalsko akcijo. Skupaj smo dokazali, da je v slogi in v povezovanju prava moč ter da skupaj zmoremo prav vse.

 

Zabava

T-2 v izboru za oglaševalsko akcijo leta

T-2 je v ožjem izboru za MM oglaševalsko akcijo leta 2021. Glasujte za nas, veseli bomo prav vsakega vašega všečka in delitve!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?