Nagradna igra CineStar

Preverite svoje znanje o filmih in serijah in se potegujte za praktične nagrade produkcijske hiše CineStar. Če želite sodelovati v nagradni igri, na predzadnjem koraku napišite vaše ime, priimek in elektronski naslov, na katerega vas lahko obvestimo o zmagovalcu nagradnega kviza.

Želimo vam veliko sreče, morda izžrebamo prav vas.

Vaš T-2

Seznanjen sem, da lahko obdelavi osebnih podatkov ugovarjam, in sicer preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana. Ugovor, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu. Seznanjen sem, da lahko vsako podano soglasje kadarkoli prekličem preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana. Preklic soglasja, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu. Več o obdelavi vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov.

Splošne pogoje nagradne igre si lahko preberete na tej povezavi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?