Nagrajenka se že veseli obiska Roland Garrosa

Oranžna barva bo pri ljubiteljih tenis v prihodnjih dveh tednih v prvi vrsti. Najboljši igralci in igralke se že borijo za naslove na OP Francije oz. Roland Garrosu v Parizu.

Veličino dogodka bo na lastni koži občutila tudi naša naročnica Andreja Bevc, ki je slavila v nagradi igri in osvojila 2 karti za ogled turnirja.

Eurosport je letos poskrbel za super potezo in ob pomoči naše izvedbe nagradne igre poskrbel za super nagrado. Poleg 2 vstopnic za ogled tenisa, je poskrbljeno tudi za povratno letalsko karto, vse prevoze v Parizu in seveda 2 nočitvi v hotelu.

V današnjem žrebu se je sreča nasmehnila Andreji Bevc, ki bo s seboj v Pariz odpeljala svojega prijatelja. Iskreno upamo, da bo uživala in se nam javila s kakšno zanimivo objavo.

Za vse, ki bomo dogajanje spremljali na TV sprejemnikih pa naj bo v tolažbo, da smo tudi letos za Roland Garros priskrbeli program Eurosport 4K, kjer je slika zares fantastična.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?