Najboljše serije in filmi povsod z vami

Najljubše TV vsebine si lahko ogledate kar preko telefona, tablice ali računalnika, tudi ko boste na poti. Videoteka HBO GO vam ponuja več kot 6500 ur najboljših serij, filmov, dokumentarcev in risank – vse brez oglasov. Izberite in uživajte!

V mesecu avgustu vas bo HBO razvajal z naslednjimi vsebinami:

Obama: Prizadevanje za popolnejšo zvezo - dokumentarec v treh delih spremlja potovanje Baracka Obame med vzponom na položaj 44. predsednika Združenih držav Amerike. Premierno že 4. 8. na HBO GO.

Mesto na hribu II - druga sezona drame v kateri okrožni tožilec sklene zavezništvo z veteranom FBI. Skupaj se lotita primera, ki bo spremenil celoten sodni sistem v mestu. Premiero si lahko ogledate 5. 8. ob 22. uri na HBO 3, vse epizode pa so že na voljo na HBO GO.

Stargirl II – v novi sezoni serije spremljajte srednješolko Courtney Whitmore, ki navdihne skupino mladih junakov, da se zoperstavijo zlobnežem iz preteklosti. Premierno bo nova sezona na voljo na HBO GO od 11. 8.

Prazni človek – oglejte si nadnaravno grozljivko, napolnjeno z akcijo, negotovostjo in čisto grozo. Premierno na HBO in HBO GO 15. 8. ob 20. uri.

Črni ponedeljek III - komedija spremlja skupino obstrancev, ki se je lotila elitnega "kluba fantov z Wall Streeta" in zrušila največji svetovni finančni sistem. Premiero si lahko ogledate 16. 8. ob 21. uri na HBO, vse epizode pa so že na voljo na HBO GO.

Scooby Doo! - Scooby in ekipa se soočajo s svojo najbolj zahtevno skrivnostjo doslej. Oglejte si premiero na HBO in HBO GO 22. 8. ob 20. uri.

Britanija III - zgodovinska drama se odvija leta 43 n. št., ko se rimska cesarska vojska vrne, da bi uničila keltsko središče Britanije. Premiera na HBO GO bo že 24. 8.

Do videoteke HBO GO lahko dostopate na območu EU in državah zahodnega Balkana. HBO GO je že del paketa HBO Premium, ki ga lahko naročite v T-2 klubu po še ugodnejši ceni.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?